Tekst

1. Voldoen aan wetgeving

pand te verduurzamen. Vanaf 2023 is ieder kantoor groter dan 100m2 verplicht om minimaal energielabel C te hebben. Een aansluiting op het warmtenet is in veel gevallen een belangrijke stap in de goede richting.
 

Tekst

2. Geen onderhoud

Ennatuurlijk is verantwoordelijk voor de levering van de warmte én voor het onderhoud van het warmtenet. Dat scheelt niet alleen tijd en gedoe, maar je loopt ook geen risico op onverwachte onderhoudskosten.

Tekst

3. Steeds duurzamere warmte

Jouw bedrijfspand is met een aansluiting op het warmtenet al klaar voor de toekomst. De gemiddelde CO2-besparing van onze warmtenetten was in 2020 namelijk maar liefst 51%. En dat wordt alleen maar beter, want wij blijven druk bezig met de verduurzaming van onze netten. Bijvoorbeeld door het aansluiten van een nieuwe, nóg duurzamere warmtebron. Jouw pand verduurzaamt dan automatisch mee, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. Onze ambitie is om in 2040 CO2-neutraal te zijn. Op onze warmte-etiketten kan je zien hoe duurzaam het warmtenet in jouw gemeente nu is.

Tekst

4. Minder ruimte en risico

De technische installatie neemt vaak minder ruimte in beslag en is veilig omdat je geen gasaansluiting meer hebt. Daarnaast bekijken we natuurlijk welke installatie en techniek van verwarmen en koelen het beste geschikt is voor jouw pand.

Tekst

5. Actief koelen

Naast verwarmen, kunnen we jouw bedrijfspand ook actief koelen. Bijvoorbeeld met bodemkoeling. Dat scheelt ook weer in installatieruimte. Kortom, met de aansluiting op een warmtenet profiteer je van meer ruimte én comfort in je pand.

Media
Tekst

Meer weten?

Accountmanager Jeroen of een van zijn collega’s helpt je graag verder

085-2734559
zakelijke-klantenservice@ennatuurlijk.nl