5 redenen om je woning te isoleren

Tekst

5 redenen om

Tekst

Nu de energieprijzen zo hoog zijn, is je woning isoleren slimmer dan ooit. Want wat je niet verbruikt, hoef je ook niet te betalen. Isolatie van je muren, vloer en dak zet zoden aan de dijk. Je merkt het effect direct. Samen met onze partner Isolatie.com maken we isoleren ook nog eens makkelijker en goedkoper. We geven je vijf goede redenen om nu je woning te isoleren

Linker kolom

1. Lagere warmterekening

Door isolatie gaat je verbruik flink omlaag. Want warme lucht lekt minder makkelijk weg naar buiten. Tegelijkertijd komt de kou van buiten minder makkelijk je huis binnen. Je verwarming hoeft dus minder hard te werken, waardoor je minder warmte nodig hebt. Dat betekent: een lagere warmterekening.

Rechter kolom

2. Subsidie voor isolatie

De overheid wil energiebesparing stimuleren. Daarom wil ze de drempel verlagen met subsidies. Als je twee of meer isolatiemaatregelen neemt, bijvoorbeeld vloer- en muurisolatie, kun je al subsidie aanvragen. Dat maakt isoleren nu extra aantrekkelijk. 

Tekst

Bonusvoordeel: Nu extra korting op isolatiemaatregelen

We begrijpen dat isoleren een investering is. Ook wij willen je graag helpen de drempel te verlagen. Ga je in zee met Isolatie.com dan ontvang je extra korting per isolatiemaatregel: € 75,00 op spouwmuurisolatie: € 100 op vloerisolatie en € 125 op dakisolatie.

Linker kolom

3. Bijdrage aan een duurzamer Nederland

Bij niet-geïsoleerde woningen verdwijnt veel warmte door muren, daken en vloeren. Dat is zonde. Dat betekent dat je flink extra moet stoken om je woning warm te krijgen. Met isolatie kun je warmteverspilling tegengaan. Hierdoor hoeven we minder warmte op te wekken en draag je bij aan de verduurzaming van Nederland.

Rechter kolom

4.Het energielabel van je woning verbetert

Met isolatie kun je het energielabel van je woning verbeteren. Een energielabel geeft aan hoe zuinig je woning is. Hoe zuiniger het label, hoe aantrekkelijker je woning wordt voor eventuele toekomstige kopers of bewoners. Aan het aanvragen van een energielabel zijn kosten verbonden. We raden je dus aan om deze pas aan te vragen als je gaat verhuizen. Op deze site  kan je hier mee over lezen. 

Bonusvoordeel: Gratis woonscan en persoonlijk advies

Tekst

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor isolatie in jouw woning zijn? Vraag dan een gratis woonscan aan bij onze partner Isolatie.com. Je krijgt dan inzicht in jouw situatie en een persoonlijk advies waar je echt wat mee kan.

Ik wil een gratis woonscan

Media
Tekst

5. Meer comfort in je woning

Isolatie zorgt ervoor dat de woning behaaglijker wordt. Je hebt minder last van tocht, muren en vloeren voelen minder koud aan en vochtplekken op de muren verdwijnen. In de zomer zul je merken dat je woning koeler blijft, omdat de isolatie dan de warmte buiten houdt.

Interesse?

Op deze pagina vind je meer voordelen van onze actie met Isolatie.com. Op deze pagina zie je ook een doorverwijzing waarmee je  meteen een afspraak inplannen voor een woonscan. 

Meer over de actie met isolatie.com
 

Wat vind jij van 5 redenen om je woning te isoleren

Wat vind jij van 5 redenen om je woning te isoleren

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster