Tekst

1. Lagere warmterekening

Door isolatie gaat je verbruik flink omlaag. Want warme lucht lekt minder makkelijk weg naar buiten. Tegelijkertijd komt de kou van buiten minder makkelijk je huis binnen. Je verwarming hoeft dus minder hard te werken, waardoor je minder warmte nodig hebt. Dat betekent: een lagere warmterekening.
 

Tekst

2. Subsidie voor isolatie

De overheid wil energiebesparing stimuleren. Daarom wil ze de drempel verlagen met subsidies. Als je twee of meer isolatiemaatregelen neemt, bijvoorbeeld vloer- en muurisolatie, kun je al subsidie aanvragen. Dat maakt isoleren nu extra aantrekkelijk.
 

Tekst

3. Bijdrage aan een duurzamer Nederland

Bij niet-geïsoleerde woningen verdwijnt veel warmte door muren, daken en vloeren. Dat is zonde. Dat betekent dat je flink extra moet stoken om je woning warm te krijgen. Met isolatie kun je warmteverspilling tegengaan. Hierdoor hoeven we minder warmte op te wekken en draag je bij aan de verduurzaming van Nederland.
 

Tekst

4. Het energielabel van je woning verbetert

Met isolatie kun je het energielabel van je woning verbeteren. Een energielabel geeft aan hoe zuinig je woning is. Hoe zuiniger het label, hoe aantrekkelijker je woning wordt voor eventuele toekomstige kopers of bewoners. Aan het aanvragen van een energielabel zijn kosten verbonden. We raden je dus aan om deze pas aan te vragen als je gaat verhuizen. Op deze site kan je hier mee over lezen.
 

Tekst

5. Meer comfort in je woning

Isolatie zorgt ervoor dat de woning behaaglijker wordt. Je hebt minder last van tocht, muren en vloeren voelen minder koud aan en vochtplekken op de muren verdwijnen. In de zomer zul je merken dat je woning koeler blijft, omdat de isolatie dan de warmte buiten houdt.
 

Tekst

Gratis woonscan en persoonlijk advies

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor isolatie in jouw woning zijn? Vraag dan een gratis woonscan aan bij onze partner Isolatie.com. Je krijgt dan inzicht in jouw situatie en een persoonlijk advies waar je echt wat mee kan.

Ik wil een gratis woonscan

Media
Media
Tekst

Bonusvoordeel: Nu extra korting op isolatiemaatregelen

We begrijpen dat isoleren een investering is. Ook wij willen je graag helpen de drempel te verlagen. Ga je in zee met Isolatie.com dan ontvang je extra korting per isolatiemaatregel: € 75,00 op spouwmuurisolatie: € 100 op vloerisolatie en € 125 op dakisolatie.

Interesse?

Meer over de actie met isolatie.com