Bespaartips

Bespaar op jouw warmtegebruik 

Door slim met de verwarming en het gebruik van warm water in jouw huis om te gaan kun je veel warmte besparen. Dit is beter voor het milieu maar ook goed voor jouw eigen portemonnee. Door jouw gedrag aan te passen en kleine aanpassingen aan jouw huis te doen kun je al tot 160 euro per jaar besparen op de warmterekening. Kleine aanpassingen aan jouw huis, die je makkelijk zelf kunt doen, leveren vaak al een besparing op. Daarnaast geven ze direct een hoger wooncomfort. Als je echt grote stappen wil zetten om warmte te besparen, dan kun je jouw huis bijvoorbeeld isoleren. Deze kosten verdienen zich bij oudere, niet geïsoleerde, huizen snel terug en verhogen de waarde van jouw huis.

 

Linker kolom

9 makkelijke bespaartips

We hebben 9 makkelijke bespaartips voor je op een rijtje gezet.

Download de brochure hier

Bespaartips

 

Rechter kolom

Ennatuurlijk legt 't uit

Wist je dat je met een paar kleine aanpassingen al kunt besparen op je warmtekosten? Door bijvoorbeeld je verwarming een uurtje eerder op de nachtstand te zetten of slim te isoleren met radiatorfolie. Deze en nog meer bespaartips vind je in deze animatie.

Tekst

Nieuw: isolatie-actie

Nu de energieprijzen zo hoog zijn, is je woning isoleren slimmer dan ooit. Want wat je niet verbruikt, hoef je ook niet te betalen. Als je wilt weten wat het effect van isolatie op jouw rekening kan zijn, dan helpen we je graag. Dat doen we samen met onze partner Isolatie.com. Samen met Isolatie.com bieden we je een gratis woonscan met vrijblijvend isolatieadvies aan. Als klant van Ennatuurlijk krijg je bovendien een mooie korting per maatregel.  


Naar de isolatie-actie

Tekst

Hoeveel kan jij besparen?

Wij hebben in veel gevallen de besparing uitgerekend voor een tussenwoning en appartement van verschillende leeftijden zodat je zelf kunt inschatten welke verwachte besparing het best met jouw situatie overeenkomt. 

Besparen op jouw warmtegebruik? Wij geven je graag enkele tips! Klik op onderstaande blokken om per categorie bespaartips te zien. Wil je advies op maat? Vul hieronder drie korte vragen in en zie welke tips voor jou nuttig zijn.