Bespaartips

Besparen op uw warmtegebruik? Dat juichen wij bij Ennatuurlijk alleen maar toe. 

Door slim met de verwarming en het gebruik van warm water in uw huis om te gaan kunt u veel warmte besparen. Dit is beter voor het milieu maar ook goed voor uw eigen portemonnee. Door uw gedrag aan te passen en kleine aanpassingen aan uw huis te doen kunt u al tot 160 euro per jaar besparen op de warmterekening. Kleine aanpassingen aan uw huis, die u makkelijk zelf kunt doen, leveren vaak al een besparing op. Daarnaast geven ze direct een hoger wooncomfort. De kleine woningverbeteringen kunnen vaak ook in een huurhuis worden toegepast.

Als u echt grote stappen wil zetten om warmte te besparen, dan kunt u uw huis bijvoorbeeld isoleren. Deze kosten verdienen zich bij oudere, niet geïsoleerde, huizen snel terug en verhogen de waarde van uw huis. Wij hebben in veel gevallen de besparing uitgerekend voor een tussenwoning en appartement van verschillende leeftijden zodat u zelf kunt inschatten welke verwachte besparing het best met uw situatie overeenkomt. 

Besparen doe je zo

Besparen op uw warmtegebruik? Wij geven u graag enkele tips! Hieronder ziet u twaalf categorieën waarop u warmte kunt besparen. Wilt u weten welke bespaartips voor u relevant zijn? Vul dan hieronder drie korte vragen in en zie welke tips voor u nuttig zijn. Wij wensen u succes met het verminderen van uw warmteverbruik, zo dragen we allemaal een steentje bij aan het verduurzamen van Nederland.