Nieuwsbrief april 2021

Tekst

Gas uit en warmte aan in de Kruidenbuurt

Tekst

In de Kruidenbuurt in Tilburg wordt hard gewerkt aan het verduurzamen van 481 woningen die nu nog zijn aangesloten op een gasnet. Hiervan krijgen 200 woningen een aansluiting op het warmtenet van Ennatuurlijk. Voor WonenBreburg, de woningcorporatie van deze 200 woningen, is dit het eerste project waarbij bestaande grondgebonden woningen op het warmtenet worden aangesloten.

Bestaande woningen van het gas afhalen is nog niet zo eenvoudig. Je kunt een bestaande (voornamelijk oudere) woning namelijk niet zomaar aansluiten op een andere warmtebron, maar zult bijvoorbeeld eerst moeten isoleren om het warmteverbruik zoveel mogelijk te verlagen. Naast de warmteleidingen die bij een aansluiting op een warmtenet in de grond worden gelegd, zijn er bij een aansluiting op het warmtenet minder aanpassingen in de woning nodig. Voor de woningen in de Kruidenbuurt stond al een groot onderhoud gepland en het gasloos maken van de woningen is hierin meteen meegenomen.

Het groot onderhoud is gestart in september 2020 en zal naar verwachting duren tot het najaar van 2021. In de laatste fase van het groot onderhoud worden de woningen aangesloten op het warmtenet van Ennatuurlijk. Meer weten? Lees dan hier verder.

Tekst

Vacature-alert

Bij Ennatuurlijk zijn we volop in ontwikkeling en geregeld op zoek naar nieuwe collega’s. Om altijd en overal op de hoogte te blijven van onze vacatures, hebben we een vacature-alert ingesteld op onze website. Handig, want dit betekent dat u, bij eventuele interesse om bij Ennatuurlijk te komen werken, nooit meer actief de website in de gaten hoeft te houden. Zodra er een vacature vrij komt binnen de afdeling waarin interesse is, wordt er een alert uitgestuurd en kan worden gesolliciteerd.

Tekst
Icoon luidspreker

Zelf nieuwsgierig naar een baan binnen Ennatuurlijk? Bekijk dan hier de vacatures. En staat uw droombaan er nog niet tussen? Laat dan hier uw gegevens achter. Misschien tot snel bij Ennatuurlijk.

Tekst

Waarvan hangt uw warmteverbruik af?

Waar hangt uw warmteverbruik vanaf?

Tekst

De hoeveelheid warmte die u nodig heeft, is afhankelijk van diverse factoren. Zo heeft de grootte van uw woning veel invloed, maar ook of uw woning goed geïsoleerd is en of het een vrijstaande woning of een tussenwoning is. Daarnaast is de mate van comfort die u wenst van invloed op uw warmteverbruik. Wilt u alle ruimtes in uw woning verwarmen of slechts een paar? Zoals u ziet beïnvloeden heel wat zaken uw warmteverbruik.

Op deze pagina geven we een inschatting van het gemiddelde warmteverbruik (inclusief de verwarming van kraanwater) per type woning weer. Wilt u de geleverde warmte optimaal gebruiken en besparen op uw warmteverbruik? Ook hiervoor geven we u enkele nuttige tips.

 

Tekst

Chatten met Ennatuurlijk?!

Bij Ennatuurlijk vinden wij het belangrijk dat vragen snel en goed beantwoord worden. We hebben daarom ook verschillende communicatiekanalen waar u vragen kunt stellen. Denk hierbij aan telefonie, e-mail, WhatsApp, social media en een chatfunctie op onze website. Dit zijn kanalen die steeds in ontwikkeling blijven. Zo ook bij Ennatuurlijk!

Tekst

Naast dat wij het belangrijk vinden dat vragen snel en goed beantwoord worden, zijn wij ook erg benieuwd naar uw mening! In dit geval specifiek over de functies van een chatbot.

Icoon feedback

Marjolijn is studente aan de Universiteit van Tilburg en doet onderzoek naar chatbots. Zij is bezig met het ontwikkelen van een vragenlijst die Ennatuurlijk meer inzicht geeft in uw mening over dit onderwerp. Binnenkort kunt u uw mening hierover delen via onze social media pagina's. Hou deze dus in de gaten als u hieraan mee wilt werken. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Wat vind jij van Nieuwsbrief april 2021

Wat vind jij van Nieuwsbrief april 2021

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster