Nieuwsbrief augustus 2021

Tekst

Woningen in de Kruidenbuurt van het aardgas af
 

Tekst

Via deze nieuwsbrief namen we je eerder al mee in het groot onderhoud in de Tilburgse Kruidenbuurt. Wij zijn in maart gestart met het grondwerk voor de aanleg van het warmtenet. Vorige maand was het dan zover: de eerste woningen gingen van het aardgas af.

Wij zijn hiervoor in de Zuringhof langs de deuren gegaan om de huisaansluitingen van de bewoners te installeren. Een mooie mijlpaal dus! De komende maanden sluiten we ook de overige woningen aan op het warmtenet. De bewoners die we spraken zijn tevreden over de werkzaamheden. Benieuwd wat ze hier over zeggen? Lees hier het hele artikel.

Tekst

Hier loop ik warm voor

Hoe kunnen we onze warmte nog duurzamer maken en onze klanten nóg beter van dienst zijn. Door de hele organisatie werken collega’s aan projecten waarmee ze het verschil gaan maken. Deze keer vertelt Dionne waar zij warm voor loopt. Dionne werkt voor het Expert Centrum. Het bewaken van de kwaliteit op de klantenservice is een van haar taken.

“Bij Ennatuurlijk zetten we de klant voorop. We doen er daarom alles aan om de klant in één keer goed te helpen en het contact met ons zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Of het nu telefonisch, per e-mail of via WhatsApp is. Dus geen ingewikkelde keuzemenu’s, niet eindeloos doorverbinden, maar goed luisteren en goed doorvragen wat de klant echt nodig heeft.

Wij kunnen allemaal op (bijna) elke vraag zelf een antwoord geven, hoe ingewikkeld ook. Dat maakt het ook zo leuk om hier te werken en dat is merkbaar in de resultaten. Klanten geven ons klantcontact een 8,4. We blijven ons best doen om nog hoger scoren.”

Benieuwd waar onze collega’s nog meer warm voor lopen? Bekijk hun verhalen hier.

Media
Dionne
Tekst


Brandweerkazerne Breda aardgasvrij

Brandweer Breda

Tekst

Samen met de gemeente Breda is Corné Hagenaars van de Veiligheidsregio Midden- en West Brabant druk bezig met de verduurzaming van gebouwen. Toen bleek dat de Warmtesingel het pand van de Brandweer in Breda ging passeren, wilden zij de kans om aardgasvrij te worden niet aan zich voorbij laten gaan. Samen met de gemeente Breda kozen zij er dan ook voor om over te stappen op warmte van Ennatuurlijk. Inmiddels zijn zij alweer bijna een jaar aardgasvrij.

De brandweerkazerne in Breda is één van de grootste van Nederland. Brandweerlieden draaien 24 uursdiensten. Een belangrijk aspect voor hen was de klimaatbeheersing, maar ook het comfort. Daarnaast was het belangrijk dat de brandweer zijn werk kon blijven doen gedurende de werkzaamheden. Benieuwd naar het volledige artikel? Lees het hier.

Tekst

Kleur en knutsel

De zomervakantie zit er voor een groot deel van Nederland alweer op. Hopelijk heb je genoten van je vrije tijd en je gezin, familie of vrienden! Voor de kinderen die nog lekker vakantie hebben, maakten we een mooie kleurplaat. Gaat je zoon of dochter alweer naar school? Dan blijft er na schooltijd ook nog voldoende tijd over om lekker te kleuren en knutselen.

Tekst

De kleurplaat download je hier

Kleurplaat

Wat vind jij van Nieuwsbrief augustus 2021

Wat vind jij van Nieuwsbrief augustus 2021

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster