Nieuwsbrief maart 2020

Tekst

Nieuwsbrief maart 2020

Het is een bizarre tijd en er gelden ongekende maatregelen. Ook binnen Ennatuurlijk hebben we te maken met de gevolgen van het coronavirus. Uiteraard volgen we de maatregelen van het RIVM en de overheid. De situatie verandert van dag tot dag. Ons crisisteam zit er bovenop, kijkt vooruit en houdt de lijntjes zo kort mogelijk.

  • Het onderhoud van onze netten wordt gedaan door Veolia. Met hen is de afspraak gemaakt dat er vanaf woensdag 18 maart geen geplande werkzaamheden meer uitgevoerd worden achter de voordeur van de klant.
  • Voor projecten waar we al mee bezig zijn, zijn er nog geen aanvullende maatregelen. Waar mogelijk laten we deze voorlopig doorgaan.
  • Urgente storingen blijven we wel verhelpen. Uiteraard blijft onze storingsdienst ook 24 uur per dag / 7 dagen in de week bereikbaar via 085-2734555.
  • Onze klantenservice heeft tot en met 6 april aangepaste openingstijden. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.00 uur via de gebruikelijke kanalen.

We blijven de maatregelen vanuit de overheid in de gaten houden. Hierdoor kunnen situaties wijzigen.
 

Nieuwe bespaartips op de website

Er is weer een mooie aanpassing op onze website voltooid! De pagina met bespaartips heeft namelijk onlangs een forse renovatie ondergaan. Niet alleen de pagina, maar ook het aantal bespaartips is flink uitgebreid. Met deze tips en adviezen zorgen we samen voor slimme besparingen, overal in uw woning.

Vanaf nu is het, door het invullen van een paar simpele vragen, mogelijk om bespaartips op maat te krijgen. De bespaartips variëren van het aanpassen van gedrag tot investeringen in uw woning. Voor ieder wat wils dus! Benieuwd naar de bespaartips? Neem dan snel een kijkje op deze pagina.
 

 

Kennismaken met Ernst

 

 

 

 

 

Wij geven u graag een kijkje in de keuken van Ennatuurlijk. Deze keer is het de beurt aan onze nieuwste medewerker! Sinds 16 maart 2020 is Ernst Japikse (52) bij ons werkzaam als Algemeen Directeur. Hij heeft veel ervaring binnen de energietransitie en hoopte stiekem al een poosje dat hij bij ons kon komen werken.

Ernst is een rasechte Rotterdammer, maar is samen met zijn gezin zes jaar geleden naar Breda verhuisd om meer in het groen te wonen. Hij neemt vijfentwintig jaar werkervaring mee naar Ennatuurlijk, waarbij hij de laatste vijf jaar veelal heeft gewerkt als interim manager voor verschillende bedrijven. Na een tijd merkte hij dat hij zich graag weer voor langere tijd aan één bedrijf wilde binden. Om hierin een goede keuze te kunnen maken, heeft Ernst er bewust voor gekozen om tijd voor zichzelf te nemen in de vorm van een sabbatical. “Tijdens deze periode heb ik veel gereisd en ben ik gaan nadenken wat ik graag wil doen. Daar kwam uit dat duurzaamheid en de energietransitie voor mij heel belangrijk zijn.” Precies op dat moment kwam Ennatuurlijk op zijn pad. “Een goede match! Ik volg Ennatuurlijk sinds het ontstaan van het bedrijf en de normen en waarden die hier gelden passen heel goed bij die van mijzelf. Ik vind het dan ook ontzettend leuk dat ik nu ook echt voor Ennatuurlijk aan de slag mag.”

“Samen dromen en samen bouwen aan de toekomst. Met elkaar een geweldig bedrijf creëren. Geweldig om er klant te zijn, geweldig om er te werken en geweldig om er aandeelhouder van te zijn.” Zo ziet Ernst de toekomst van Ennatuurlijk voor zich. Hij komt graag met onze klanten en partners in contact om te horen waar zij kansen en mogelijkheden zien. Voor Ernst zijn er vier punten waar hij graag samen met het bedrijf, de klanten en de partners aan wil werken. “Dat zijn de groei van het bedrijf, het verder verduurzamen van onze bronnen, goede zorg voor onze bronnen en warmtenetten en natuurlijk dat we als bedrijf financieel gezond blijven. Door aan deze punten te werken, zorgen we er automatisch ook voor dat we Nederland verder verduurzamen. Dat kunnen we niet alleen, maar doen we met zijn allen, dus juist ook met onze klanten.”

De boodschap van Ernst? “Laten we met zijn allen een belangrijke stap zetten naar een duurzamer Nederland.”
 

En de winnaar is...

Op 18 maart was het weer nationale boomfeestdag. Een dag vlak voor de lente voor het behoud van bomen in de natuur. Helaas hebben er dit jaar in verband met het coronavirus geen festiviteiten plaatsgevonden. Desondanks vond Ennatuurlijk dit een mooie gelegenheid om een boompje weg te geven. Daarom zijn we eerder deze maand speciaal voor deze gelegenheid een winactie op Facebook en Instagram gestart.

Er zijn leuke reacties op binnengekomen, bedankt daarvoor! Graag feliciteren we Graag feliciteren we mevrouw van Oers uit Breda met het winnen van het boompje. We zorgen ervoor dat het boompje snel uw kant op komt, dan kan deze een mooie plek krijgen in de tuin, gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Op onze social media kanalen vindt u regelmatig een leuke winactie!