Nieuwsbrief mei 2021

Tekst

Nieuwsbrief Ennatuurlijk mei 2021

Tekst

We geven je graag inzicht in de duurzaamheid van onze warmtenetten. Daarom brengen we één keer per jaar de warmte-etiketten uit. Op de warmte-etiketten is voor onze grootste warmtenetten in één oogopslag te zien welke warmtebronnen Ennatuurlijk gebruikt en hoe duurzaam het warmtenet is.

We zoomen als het ware in op jouw situatie. Naast het etiket vertellen we je ook graag hoe we de toekomst van het warmtenet zien en welke verduurzamingsstappen we al gezet hebben. Benieuwd hoe duurzaam jouw warmte is en waar de warmte in jouw net vandaan komt? Bekijk het warmte-etiket van jouw gemeente op deze webpagina.

Tekst

De brandmovie van Ennatuurlijk

Gisteren was het zover: onze brandmovie ging in première! Het waren drie lange draaidagen waarin onze medewerkers, familie, klanten maar ook modellen figureerden en waarbij we meerdere locaties bezochten. Het is een mooie video geworden waarin we laten zien wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan.

Tekst

Benieuwd naar hoe de video geworden is? Bekijk deze dan hier.

 

Tekst

Eye-catcher in Tilburg

Mural Tilurg Studio Giftig
Tekst

Duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde van Ennatuurlijk. In onze organisatie hebben we diverse initiatieven om duurzaam werken te stimuleren. Eén ervan is het duurzaamheidsbudget. Gedurende het gehele jaar worden collega’s uitgedaagd om zelf met ideeën te komen waaraan we het budget kunnen besteden.

Een van die ideeën was het vergroenen van een ketelhuis in Tilburg. Een ketelhuis is vaak een saai gebouw midden in de wijk. We hebben daarom aan Studio Giftig gevraagd om een design voor een mural te maken. De mural zorgt ervoor dat het ketelhuis een echte eye-catcher in de wijk wordt. Rondom het ketelhuis worden planten gepland die uiteindelijk onderdeel gaan worden van de schildering. Zo wordt het gebied groener en mooier. Het kunstwerk is te vinden aan de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg op het kruispunt tegenover het politiebureau aan de Karel Boddenweg 9. Benieuwd wat er op de mural te zien is? Bekijk het hier.

Tekst

Neem contact op via WhatsApp

Wist je dat je heel eenvoudig contact met ons kunt opnemen via WhatsApp? Heb je bijvoorbeeld een vraag over je aansluiting, je verbruik of je factuur? Stel deze dan via WhatsApp (telefoonnummer 06-11461151) aan één van onze medewerkers van de klantenservice. Op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur staan zij voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Tekst
Icoon WhatsApp

Tip: sla het telefoonnummer op in je telefoon. Zo heb je het nummer altijd bij de hand voor toekomstige vragen. Wil je liever telefonisch, per e-mail of via de chat je vraag stellen? Dat kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag.

Wat vind jij van Nieuwsbrief mei 2021

Wat vind jij van Nieuwsbrief mei 2021

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster