Nieuwsbrief november 2019

Tekst

Nieuwsbrief november 2019 header

De Sint is weer vertrokken richting Spanje, maar voor zijn vertrek heeft hij een hoop kinderen blij gemaakt met leuks en lekkers. Ook Ennatuurlijk heeft haar steentje bijgedragen met de ludieke schoorsteenactie.

Gisteren mochten wij mevrouw Bergsma uit Breda blij maken met de giftcards voor een weekendje Landal. De schoorsteen was erg mooi versierd. Benieuwd naar de foto? Kijk dan op onze Facebookpagina. Wij wensen mevrouw Bergsma namens de Sint en Ennatuurlijk heel veel plezier. Graag weer tot volgend jaar!
 

Warmtesingel Breda

In Breda lopen ongeveer 17.000 van de 82.000 huishoudens voorop. Al deze woningen gebruiken namelijk warmte uit ons warmtenet. En dat worden er volgend jaar nog meer. In januari 2020 zetten we de eerste stappen naar verdere uitbreiding van het warmtenet door middel van een heuse Warmtesingel. Dit is een vijf kilometer lange leiding die het warmtenet aan de ene kant van de stad op termijn verbindt met het warmtenet aan de andere kant. Zo kunnen ruim 5.000 woningen en maar liefst 100 bedrijven extra worden aangesloten op onze warmte.

Routekaart bredaLeuk weetje: sinds de aanleg van het warmtenet hebben we met zijn allen al ongeveer 1 miljard kubieke meter aan aardgas bespaard. De verwachting is dat we met de Warmtesingel per jaar 7.000.000 kubieke meter aardgas extra besparen.

Een mooie stap dus voor Breda en Ennatuurlijk!
 

 

Beschildering ketelhuis Heerlen

 

 

 

 

Wow! Dat ziet er goed uit! Op een ketelhuis in Heerlen (Welten) is een mural aangebracht door kunstenaar Collin van der Sluijs.

Ennatuurlijk heeft deze muur beschikbaar gesteld en vervolgens is de beschildering door crowdfunding financieel mogelijk gemaakt. Zo zorgt dit technische gebouw niet alleen voor warmte, maar ook voor meer kleur in de wijk.
 

Gewijzigde openingstijden feestdagen

Nog een paar weken en dan is het zover; de feestdagen staan weer voor de deur! Dé tijd van het jaar om samen te zijn met familie en vrienden. En die kans geven we onze collega’s natuurlijk ook graag. Daarom zijn de openingstijden van onze klantenservice op dinsdag 24, vrijdag 27 en dinsdag 31 december aangepast.

Heeft u een vraag op een van deze dagen? Stel ze gerust! Wij staan dan voor u klaar tussen 8.00 uur en 15.00 uur. Wel kan het tijdens de feestdagen wat langer duren voordat u een reactie krijgt, maar uiteraard reageren wij zo snel mogelijk. Wij hopen op uw begrip hiervoor.