Nieuwsbrief september 2021

Tekst
Header nieuwsbrief september 21
Tekst

In augustus publiceerde de VN het klimaatrapport. Hierin staat dat in zeker tweeduizend jaar tijd het klimaat niet in zo’n rap tempo is veranderd als nu. Het rapport schudt Nederland wakker. We móéten iets doen om de aarde leefbaar te houden. 

Wist je dat jij bijdraagt aan de verduurzaming doordat je bent aangesloten op een warmtenet? Door de aanleg van warmtenetten halveren wij nu al de CO2-uitstoot voor de verwarming van huizen. Maar dat kan én moet beter. Nog niet al onze warmte is zo duurzaam als we zouden willen. We werken er elke dag aan om de warmte duurzamer te maken. In 2040 willen we dat onze warmte helemaal CO2-neutraal is en dus niet meer bijdraagt aan klimaatverandering. Als we samen doorpakken moet het lukken. Doe je mee?

Lees hier meer over onze route naar CO2-neutraal.

Tekst

Hier loop ik warm voor

Hoe kunnen we onze warmte nog duurzamer maken en onze klanten nóg beter van dienst zijn? Door de hele organisatie werken collega’s aan projecten waarmee ze het verschil gaan maken. Deze keer vertelt Thomas waar hij warm voor loopt. Thomas is assetmanager en projectleider Slimme meter.

“De komende drie jaar gaan we de meters van al onze klanten slim maken: de meterstanden worden op afstand uitleesbaar. Daarvoor moeten we bij ruim 70.000 woningen de oude meters vervangen. De voordelen zijn groot. De slimme meter helpt ons de levering aan onze klanten continu te verbeteren: we kunnen storingen opsporen vóórdat ze ontstaan. Ook krijgen klanten elke maand inzicht in hun actuele verbruik. Dat helpt ze bewuster met energie omgaan.

Er zijn ook praktische pluspunten: klanten hoeven zelf geen meterstanden meer door te geven en kunnen hun voorschotbedrag aanpassen op basis van hun daadwerkelijk verbruik.

Benieuwd waar onze collega’s nog meer warm voor lopen? Bekijk hun verhalen hier. Lees hier meer over de slimme meter.

Media
Thomas
Tekst


Proefboring naar aardwarmte in Leeuwarden

Boorlocatie leeuwarden
Tekst

Het zijn spannende weken in Leeuwarden. In de zomer is namelijk de proefboring naar aardwarmte gestart. Doel hiervan is om te kijken of de ondergrond goed genoeg is om door te gaan met de aanleg van het warmtenet, de bouw van de warmtecentrale en het boren van de tweede put. Voor de proefboring wordt er geboord naar een diepte van 2,7 kilometer!

Vorige maand mocht een delegatie een kijkje nemen bij de boorlocatie. Benieuwd naar de beelden? Bekijk ze hier

Tekst

Beperkte bereikbaarheid klantenservice

Op dinsdag 28 september zijn de collega’s van de klantenservice beperkt bereikbaar. Uiteraard hopen we je nog steeds zo goed mogelijk te kunnen helpen met je vraag.

Tekst

In verband met de beperkte bereikbaarheid vragen we je die dag eerst een kijkje te nemen op onze website, waar de antwoorden staan op veelgestelde vragen.

Icoon klantenservice_280px

Staat jouw vraag daar niet tussen? Dan kun je jouw vraag op 28 september het beste per e-mail stellen via klantenservice@ennatuurlijk.nl. Wil je toch graag een collega spreken? Dan kun je een terugbelverzoek achterlaten via telefoonnummer 085-27 34 567. We proberen dan de volgende dag terug te bellen.

Voor storingen zijn we wel 24/7 bereikbaar. Hiervoor bel je ons storingsnummer 085-27 34 555. 

Wat vind jij van Nieuwsbrief september 2021

Wat vind jij van Nieuwsbrief september 2021

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster