Werkzaamheden in uw buurt

Bij Ennatuurlijk werken we hard aan een betrouwbare en duurzame warmtelevering. Dat doen we door de staat van onze warmtenetten scherp in de gaten te houden en te verbeteren. Soms zorgen de werkzaamheden voor hinder. Die proberen we uiteraard tot een minimum te beperken. Ook geven we hieronder helder inzicht in de werkzaamheden die op dit moment plaatsvinden.

Eindhoven

Reamurstraat
Vanaf maandag 5 oktober starten wij met de aanleg van de warmteleiding in de Reamurstraat. Tijdens de werkzaamheden wordt de Reamurstraat afgesloten voor het verkeer. We zorgen dat de parkeerplaats Jan van der Bildtstraat bereikbaar is. De werkzaamheden duren tot uiterlijk vrijdag 30 oktober. Meer informatie leest u in de brief die u van ons ontving. 

Biomassacentrale Strijp-T
Op vrijdagavond 16 oktober 20.00 uur wordt de biomassacentrale tijdelijk uit bedrijf genomen in verband met onderhoud. Hierdoor kan er in uw omgeving rook- en geuroverlast ontstaan. Ervaart u overlast, dan adviseren wij u om uw ramen en deuren dicht te houden. Onze excuses voor de eventuele overlast.

Tilburg

Momenteel wordt er preventief onderhoud verricht aan onze ondergrondse stadsverwarmingsleidingen in Tilburg. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons netwerk op peil te houden. Hierdoor is er op diverse plaatsen enige overlast door graafwerkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak.

Breda

Hindersteinstraat en Sandenburgstraat
Ennatuurlijk gaat in opdracht van woningstichting Alwel vanaf maart 2020 de 4 IJpelaar flats van duurzame warmte voorzien. Meer informatie over de werkzaamheden leest u in de brief die u van ons ontving.

Put Prinsenhil
In de put is lebit omhoog gekomen. De reparatie moet nog opgepakt worden.

Elzenbroek 73
De aansluitleiding is lek, de werkzaamheden worden opgepakt.

Luchtmachtplein 1
Er is een lekkage geconstateerd. Op 11 augustus is begonnen met de graafwerkzaamheden. De lekkage is gevonden en deze wordt gerepareerd. De laatste afsluiters worden in de nacht van 19 op 20 oktober vervangen. 

Paardeweide
Er is een lekkage gemeld, de werkzaamheden voor de reparatie worden opgepakt. De reparatie vindt plaats op 8 oktober.

Rijnauwenstraat
Er is een lekkage gemeld in het grasveld. De lekkage is afgezet en de werkzaamheden worden ingepland. De werkzaamheden vinden in week 42 plaats. De leiding wordt verder opgegraven om de lekkage op te sporen. 

Muizenberglaan 77
Er is een lekkage gemeld. De werkzaamheden worden opgepakt.

Elzenbroek 45
Er is een lekkage gemeld. De werkzaamheden worden opgepakt. 

Wandelakker 1
Er is een lekkage gemeld. Op 22 oktober vindt de reparatie plaats.

Wandelakker 46
Er is een lekkage gemeld. De werkzaamheden worden opgepakt. 

Weten waar in Breda wegafsluitingen zijn door bijvoorbeeld werkzaamheden? Deze website heeft ze voor u op een rijtje gezet.

Helmond

Omgeving Jan de Withof en Limburghof 
Momenteel wordt er preventief onderhoud verricht aan onze ondergrondse stadsverwarmingsleidingen in Helmond. De werkzaamheden starten op  woensdag 30 september en gaan door tot medio november 2020. De werkzaamheden zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons netwerk op peil te houden. Hierdoor is er op diverse plaatsen enige overlast door graafwerkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak.

Enschede

Spechtstraat

Vanaf maandag 27 juli tot vrijdag 28 augustus legt aannemer Denys warmteleidingen aan in de Spechtstraat. In deze weken worden delen van de Spechtstraat afgesloten. Meer informatie, ook over het parkeren, leest u in de brief die u van ons ontving.