Werkzaamheden in uw buurt?

Tekst

Bij Ennatuurlijk werken we hard aan een betrouwbare en duurzamere warmtelevering. Dat doen we door de staat van onze warmtenetten scherp in de gaten te houden en te verbeteren. Soms zorgen de werkzaamheden voor hinder. Die proberen we uiteraard tot een minimum te beperken. Ook geven we hieronder helder inzicht in de werkzaamheden die op dit moment plaatsvinden.

Hengelo

Vanaf maandag 12 april starten we met werkzaamheden aan de Goudenregenstraat in Hengelo. U ontvang hiervan van ons een brief plus een factsheet. De factsheet kunt u hier nogmaals bekijken. De werkzaamheden ronden wij af op 21 mei. 

Geertruidenberg

Ravelijn
Vanaf woensdag 14 april starten er werkzaamheden aan de Ravelijn in Geertruidenberg. De huidige warmteleidingen worden gerepareerd waardoor het fietspad achter de flat afgesloten wordt. Meer informatie hierover leest u in de brief die u van ons ontving.

Breda

Linie-Zuid
Vanaf maandag 4 januari leggen we de hoofdleiding voor het warmtenet aan in de wijk. We verwachten dat de aanleg van de hoofdleiding een half jaar duurt. Als de hoofdleiding in de straat ligt, maken we de aansluiting naar de woningen. U krijgt later meer informatie van ons en/of Alwel over de planning en de werkzaamheden. Zo weet u wat u kunt verwachten. Meer informatie over de werkzaamheden leest u in de brief die u van ons ontving.

Namenstraat 43
Er is een lekkage gemeld. De werkzaamheden worden opgepakt.


Noorthbergmoeren 110 / 112
Er is een lekkage gemeld. De werkzaamheden worden opgepakt. De definitieve reparatie wordt op donderdag 8 april uitgevoerd.

Maaibeemd
Er is een onderbreking gemaakt en het verkeersplan is aangevraagd voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Roerdomp 21
De leiding moet vervangen worden. De reparatie staat gepland voor dinsdag 13 april.

Beverweg
Er is een lekkage op de oude aansluitleiding. De werkzaamheden worden opgepakt. 

Put Prinsenhil
Er komt lebit omhoog. De werkzaamheden worden opgepakt.


Westerparklaan
Er komt lebit omhoog. De werkzaamheden worden opgepakt. 

Calandstraat 109 t/m 215
Er kwam lebit omhoog in het grasveld. De plek is veiliggesteld en de werkzaamheden worden opgepakt. De graafwerkzaamheden zijn begonnen, waarbij de leiding wordt vrijgegraven zodat deze vervangen kan worden. De reparatie is uitgevoerd. Het laatste stuk grond moet nog gedicht worden. 

Weten waar in Breda wegafsluitingen zijn door bijvoorbeeld werkzaamheden? Deze website heeft ze voor u op een rijtje gezet.