Van Hydreco naar Ennatuurlijk

Tekst

Hydreco en Ennatuurlijk hebben een overeenkomst gesloten voor de overname van vijf warmte- en koudeprojecten. Op dit moment ben je voor de verwarming, koeling en het warm kraanwater in jouw woning klant bij Hydreco. Vanaf maart 2021 levert Ennatuurlijk de warmte en koude aan jou.

Tekst

Even voorstellen

Ennatuurlijk helpt met het verduurzamen van Nederland. We koppelen buurten aan lokale bronnen voor comfortabele verwarming en verkoeling. Elk van deze oplossingen vraagt om een specifieke aanpak. Daarom nemen we je graag bij de hand en delen we onze jarenlange ervaring en kennis met je. Samen zorgen we ervoor dat iedereen in Nederland snel toegang krijgt tot duurzamere energie. Laten we doorpakken in lokale energie. Doe je ook mee?

Media
Tekst

Wat verandert er voor je?

Er verandert niets aan jouw aansluiting en de warmte- en koudelevering gaat zonder onderbreking door. Ook jouw tarief blijft hetzelfde. Wel veranderen er een aantal praktische zaken:  

Voorschot

Vanaf april 2021 worden jouw warmte en koude gefactureerd door Ennatuurlijk. Je betaalt jouw maandelijkse voorschot vanaf dit moment dus niet langer aan Hydreco, maar aan Ennatuurlijk.

Jaarafrekening

Je krijgt jouw jaarafrekening van Ennatuurlijk voortaan in maart. Jouw eerstvolgende jaarafrekening ontvang je daarom in maart 2022. Dit is anders dan je gewend was bij Hydreco maar zorgt er wel voor dat je een volledig jaar gefactureerd krijgt.

Betalingsvoorkeur

Wij mogen jouw betalingsvoorkeur zonder jouw toestemming niet van Hydreco overnemen. Het is daarom belangrijk om jouw betalingsvoorkeur aan ons door te geven. Je doet dit eenvoudig door onderstaand SEPA-formulier in te vullen en op te sturen naar ons.

Naar het SEPA-formulier

 

Tekst

Als je kiest voor handmatige overschrijving, dan krijg je omstreeks de 10e dag van elke maand jouw voorschotfactuur. Kies je voor automatische incasso dan incasseren wij omstreeks de 25e dag van elke maand het voorschot.

Tekst

Wij helpen je graag

Heb je een vraag dan horen we natuurlijk graag van je. We hebben de veelgestelde vragen met antwoorden voor je op een rijtje gezet.

Bekijk de veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice je graag! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 085-2734567 of per e-mail via klantenservice@ennatuurlijk.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Media

Wat vind jij van Van Hydreco naar Ennatuurlijk

Wat vind jij van Van Hydreco naar Ennatuurlijk

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster