Tekst

De weg naar CO2-neutraal

Ennatuurlijk wil dat in 2040 alle warmtenetten CO2-neutraal zijn. Daarvoor gaat er de komende jaren veel gebeuren. We kiezen voor duurzamere warmtebronnen, maken de warmtenetten zo efficiënt en slim mogelijk en helpen woningeigenaren met het toekomstbestendig maken van hun woning. Met als uiteindelijke doel: duurzame warmte voor blije klanten. In de routekaart zie je onze route van nu naar straks. 
 

Op weg naar co2 neutraal ennatuurlijkNaar de routekaart

Tekst

Onze warmte verduurzamen

Een warmtenet verduurzamen vraagt lef. Alles hangt met elkaar samen, van bron tot gebruiker. Dat maakt het ingewikkeld, maar ook uitdagend voor onze experts. Er zijn enorm veel knoppen om aan te draaien. Zo kunnen we bijvoorbeeld de bronnen verduurzamen, de warmte beter benutten, of warmte opslaan.

Lees hier verder

Media
Tilburg
Tekst

Het warmte-etiket

Wij geven je graag inzicht in de duurzaamheid van onze warmtenetten. Op het warmte-etiket kan je in één oogopslag zien welke warmtebronnen Ennatuurlijk gebruikt en hoe duurzaam het betreffende warmtenet is. Klanten, woningcorporaties en gemeenten willen weten waar hun warmte vandaan komt. Is het warmte van de industrie of warmte uit de aarde? En wat is de CO2-besparing ten opzichte van verwarmen met een cv-ketel op aardgas? 

Bekijk onze warmte-etiketten

Media
Tekst

Download ons magazine Doorpakken

Wil je meer lezen over onze visie op duurzaamheid en hoe duurzaam ons warmtenetten nu al zijn? Download dan gratis ons magazine Doorpakken.

Download Doorpakken

Media