Tekst

De postcode waarop je zocht is helaas (nog) niet aangesloten op warmte en/of koude van Ennatuurlijk. Gelukkig kan jij je wel al op andere manieren voorbereiden op een duurzame toekomst. Ennatuurlijk levert warmte en koude verspreid over heel Nederland. En we werken hard aan de uitbreiding van onze warmte-oplossingen.

Tekst

Benieuwd waar wij al warmte leveren?

Bekijk hier in welke 40 gemeentes wij al warmte en/of koude leveren.

Bekijk onze locaties

Media
Tekst

Nu al besparen? Lees onze handige bespaartips

Wij hebben een aantal handige tips op een rijtje gezet waardoor je nog bewuster om kan gaan met jouw warmte. Met deze tips zorgen we samen voor slimme besparingen, overal in jouw huis. Zo kan je jouw huis duurzamer maken en besparen op je lasten. Met het besparen op jouw warmtegebruik, draag je ook een steentje bij aan het creëren van een CO2-vrij Nederland.

Bekijk de bespaartips

Media
Toren Niko - Strijp S
Tekst

Warmte of koude voor jouw project, bedrijf of wijk?

Een gebouw of wijk duurzamer en aardgasvrij verwarmen en/of verkoelen? Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, elke situatie, elke locatie is anders. Met onze jarenlange ervaring en expertise werken we samen met gemeentes, projectontwikkelaars, woningcorporaties en buurtinitiatieven aan de beste oplossing voor jouw project: comfortabel, betaalbaar en betrouwbaar.

Bekijk onze energieconcepten

 

Tekst

Samen op weg naar een duurzamere samenleving!

Het aansluiten op een warmte-oplossing is niet zo maar iets. Helaas kan Ennatuurlijk op dit moment nog geen verzoeken tot het aansluiten van één of een kleine groep woningen in behandeling nemen. Wij streven hier uiteraard wel naar en daar kunnen wij jouw hulp bij gebruiken. Woon je in de buurt van ons bestaande warmtenet? En zijn er bijvoorbeeld meerdere gegadigden in jouw buurt? Je kunt dan samen een groep vormen. Wanneer de groep groot genoeg is, kunnen we bekijken of een eventuele transitie naar duurzame warmte voor jouw buurt mogelijk is. Zo zorgen we samen voor een aardgasvrij Nederland!