Tekst

Thomas verwarmt zijn woning met warmte van Ennatuurlijk. Hij hoorde dat de tarieven in 2023 omhoog zijn gaan, ook de tarieven voor warmte. Gelukkig is er het plafondtarief. Hij vraagt zich af wat dat betekent voor zijn voorschotbedrag en hoe hij kan voorkomen dat hij straks veel moet bijbetalen. 

Tekst

Controleer je voorschotbedrag

Het team van Jeroen. onze manager Klantenservice, zit elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur klaar om klanten zoals Thomas te helpen met hun vragen. “We delen de zorgen van Thomas over de prijsstijging. Ons advies is om je voorschotbedrag te controleren zodat deze klopt met het verbruik dat je hebt en de prijzen die nu gelden. Zo voorkom je dat je bij moet betalen als je je jaarafrekening krijgt. Je voorschot controleren kun je zelf doen via www.mijnwarmte.nl of door contact op te nemen met de klantenservice.”

Media
Tekst

Houd vinger aan de pols met de voorschotcheck

“Voorkom dat je verrast wordt door je jaarafrekening en houd je een vinger aan de pols. Check elk kwartaal op www.mijnwarmte.nl of je voorschotbedrag nog aansluit bij je verbruik. Door de hogere warmteprijzen zal je voorschotbedrag hoger zijn dan je gewend bent. Zorg dus dat je je voorschotbedrag tijdig controleert en indien nodig aanpast.”

Wij geven je 5 redenen om regelmatig je voorschotbedrag te controleren. Lees er alles over

 

Tekst

Breng je verbruik omlaag

“Nog een tip: je kunt ook kijken hoe je je verbruik kunt verlagen. Want hoe minder je verbruikt, hoe lager de rekening. Door isolatie van je woning heb je bijvoorbeeld veel minder warmte nodig om het binnen comfortabel warm te krijgen. Maar ook kleine maatregelen, zoals minder lang douchen of het plaatsen van tochtstrippen, tellen mee: alle kleine beetjes helpen.”

Tip: bekijk onze bespaartips voor meer bespaarinspiratie. Bekijk de bespaartips

Dionne

Meer weten over je tarief?

Onder meer Dionne van onze klantenservice helpt je graag verder.

Wat vind jij van Hot topic: Hoe zorg ik dat mijn voorschotbedrag blijft kloppen?

Wat vind jij van Hot topic: Hoe zorg ik dat mijn voorschotbedrag blijft kloppen?

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster