Tekst

Thomas verwarmt zijn woning met warmte van Ennatuurlijk. Hij wil graag een passend voorschotbedrag betalen zodat zijn jaarafrekening straks niet voor een verrassing gaat zorgen. Hij vraagt zich af hoe hij kan voorkomen dat hij straks veel moet bijbetalen.

Tekst

Controleer je voorschotbedrag

Het team van Jeroen. onze manager Klantenservice, zit elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur klaar om klanten zoals Thomas te helpen met hun vragen. “We snappen de wens van Thomas om een passend voorschot te betalen. Ons advies is om je voorschotbedrag te controleren zodat deze klopt met het verbruik dat je hebt en de prijzen die gelden. Zo voorkom je dat je bij moet betalen als je je jaarafrekening krijgt. Je voorschot controleren kun je zelf doen via www.mijnwarmte.nl of door contact op te nemen met de klantenservice.”

Media
Tekst

Houd vinger aan de pols met de voorschotcheck

“Voorkom dat je verrast wordt door je jaarafrekening en houd je een vinger aan de pols. Check elke twee maanden op www.mijnwarmte.nl of je voorschotbedrag nog aansluit bij je verbruik. Door de hogere warmteprijzen zal je voorschotbedrag hoger zijn dan je gewend bent. Zorg dus dat je je voorschotbedrag tijdig controleert en indien nodig aanpast.”

Wij geven je 5 redenen om regelmatig je voorschotbedrag te controleren. Lees er alles over

 

Tekst

Breng je verbruik omlaag

“Nog een tip: je kunt ook kijken hoe je je verbruik kunt verlagen. Want hoe minder je verbruikt, hoe lager de rekening. Door isolatie van je woning heb je bijvoorbeeld veel minder warmte nodig om het binnen comfortabel warm te krijgen. Maar ook kleine maatregelen, zoals minder lang douchen of het plaatsen van tochtstrippen, tellen mee: alle kleine beetjes helpen.”

Tip: bekijk onze bespaartips voor meer bespaarinspiratie. Bekijk de bespaartips

Dionne

Meer weten over je tarief?

Klik hier voor meer informatie

Of Dionne van onze klantenservice helpt je graag verder.