Tekst

Waarom isoleren?

Oudere woningen (met een bouwjaar voor 1992) verliezen veel warmte via de vloer, het dak en door de muren. In 1992 werd een nieuw Bouwbesluit geïntroduceerd dat hogere eisen stelt aan isolatie. Hierdoor hebben woningen die gebouwd zijn na 1992 bijvoorbeeld een volledig geïsoleerde spouwmuur van gemiddeld 10 cm breed. Is jouw woning voor 1992 gebouwd? Dan biedt (na)isolatie kansen. Want als je een laag isolatiemateriaal laat aanbrengen in de kruipruimte, in de spouw tussen de buitenmuren en onder het dak, houdt je woning de warmte beter vast en de kou beter buiten. Je hoeft dus minder te stoken en dat scheelt in de kosten. Isolatie is nu ook financieel aantrekkelijk: je krijgt ruime subsidie van de overheid en er zijn voordelige financieringsmethoden. Daarnaast krijg je als klant van Ennatuurlijk ook nog een mooie korting.

Vraag direct een gratis woonscan aan

Media
Tekst

Isoleren wordt makkelijk met Isolatie.com

We willen isoleren zo makkelijk mogelijk voor je maken. Daarom werken we samen met een betrouwbare partner: Isolatie.com. Isolatie.com wil net als wij Nederland helpen verduurzamen en is een van de grootste spelers van Nederland. Ze rekenen concurrerende prijzen voor vloer-, muur- en dakisolatie en zijn heel servicegericht.

Klanten geven een hoge beoordeling: een 9.3

Linker kolom

De voordelen 

  • Gratis woonscan en een vrijblijvend adviesgesprek
  • Ruime keuze aan (isolatie)producten
  • Hulp bij subsidieaanvragen
  • Advies over financieringsmogelijkheden
  • Jouw woning in één dag geïsoleerd (één dag per maatregel) zonder gedoe
  • Een scherpe prijs
Rechter kolom

Plus:

Extra korting per isolatiemaatregel: 

  • Korting op spouwmuurisolatie: € 75,00
  • Korting op vloerisolatie: € 100,00 
  • Korting op dakisolatie: € 125,00
Tekst

Vraag direct een gratis woonscan aan

Je kunt ook nu direct een afspraak maken voor een gratis woonscan via isolatie.com/ennatuurlijk. De experts van Isolatie.com komen dan bij je thuis en geven je een vrijblijvend advies over de isolatiemogelijkheden. Als je wilt krijg je daarna dezelfde dag nog een offerte inclusief korting. Wil je gelijk doorpakken, dan zorgt Isolatie.com voor de uitvoering*. Ook krijg je hulp bij de subsidieaanvraag.

Vraag een gratis woonscan aan

Media
Media
Tekst

De woonscan van Salva en Roos

“Dankzij de gratis woonscan weten we welke isolatiemaatregel het meeste oplevert” 

Salva en zijn vriendin Roos overwegen een verbouwing van hun zolder. Ze willen onderzoeken of het handig is om dan ook gelijk hun woning te isoleren. Maar welke maatregelen kunnen ze dan het beste nemen? En hoe zit het met subsidie? Via Ennatuurlijk vroegen ze een gratis woonscan aan bij Isolatie.com.  

Lees hier meer over hun ervaring

Tekst

De isolatie van hun woning door Isolatie.com levert Salva en Roos veel voordelen op. De energiekosten gingen omlaag, het huis is comfortabeler en ze wisten het energielabel van de woning te verbeteren van B naar A. “Daar profiteren we zelf van en het is gunstig voor als we de woning straks willen verkopen”, vertelt Salva.

Lees hier meer over hun ervaring

Media
Isoleren
Tekst

Salva en Roos wilden graag weten wat de voordelen van isolatie waren in hun tussenwoning uit de jaren 60. Na een woonscan van Isolatie.com kozen ze dit voorjaar voor dak-, muur- en vloerisolatie in hun woning. “Daarmee gaan ze flink besparen op hun energiekosten”, vertelt Teun Kuypers, Salesmanager bij Isolatie.com.

Lees hier meer over hun ervaring

Media
dakisolatie
Media
Tekst

5 redenen om te isoleren

Twijfel je nog of isoleren iets oplevert voor jou?We geven je hier vijf redenen om nu te isoleren

Meer bespaartips

Behalve met isoleren kun je op nog veel meer manieren warmte besparen. We hebben al onze bespaartips voor jou op een rijtje gezet.
Naar de bespaartips