Tekst

Als technisch kwaliteitsmedewerker weet je prioriteiten te stellen. Jij bent gedreven en kan anderen enthousiasmeren om veranderprocessen door te voeren. Hierin neem je het voortouw. Jouw verantwoordelijkheden liggen onder andere bij de controle op de eindkwaliteit van het product. 

Eén van de hoofdtaken is het doen van tussentijdse- en eindcontroles op deel- en eindproducten aan de hand van technische tekeningen en procedures. Ben jij technisch, zelfstandig, ondernemend en kwaliteitsbewust? 

DAN ZIJN WE OP ZOEK NAAR JOU! 

Aangenaam! Wij zijn Ennatuurlijk Aardwarmte. Doorpakkers in lokale energie. Een club gedreven professionals die de energietransitie willen versnellen. Door onze aardwarmte, hoge temperatuur opslag en Biomassa installatie, in combinatie met het beheer van warmtenetten zijn wij continu aan het verduurzamen en zorgen wij er samen voor dat iedereen in Nederland snel toegang krijgt tot hernieuwbare energie. 

Wij zijn een organisatie die durft te dromen én durft te doen. Die stappen wil maken, die wil leren, zich blijft ontwikkelen en die vol bruisend enthousiasme zit. We hebben altijd plannen en zien wat we beter kunnen en moeten doen. Wij zijn gedreven professionals met een missie. 

Je komt bij Ennatuurlijk Aardwarmte in zowel een kleine als grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling. Ontdek meer over wat ons drijft, waar wij mee bezig zijn en hoe wij werken. 

JOUW ROL BIJ ENNATUURLIJK AARDWARMTE 

Als technisch kwaliteitsmedewerker zie jij continu uitdagingen en mogelijkheden om op een gestructureerde wijze invulling te geven aan jouw rol. Je houdt ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit nauwlettend in de gaten. Afspraken en duidelijkheid zijn voor onze afdeling van groot belang. Wij werken volgens een aantal vaste (VGM) processen en bewaken de key-documenten. Vragen van collega’s over kwaliteit weet jij uit te werken in een op maat gesneden en praktisch antwoord. Zo kunnen we andere afdelingen van de juiste informatie voorzien. 

ZO WERK JIJ AAN DE ENERGIE VAN VANDAAG ÉN MORGEN:

• Jouw werkzaamheden bestaan onder meer uit het maken van afspraken/demarcaties met betrekking tot kwaliteit en de nazorg en evaluatie van de diverse eindprojecten; 

• Codering bewaken t.b.v. tagging van componenten/documenten; • Het bijhouden van de planning in MS Projects, het bijhouden en uitvoeren van de normen en certificering t.b.v. het ontwerp en de keuring; 

• In kaart brengen van project management en het bewaken van fases en moc’s (voorwaarden start/vervolg project); • Certificeren van gereedschappen (hardware/software); 

• Bewaken van een fileplan en het maken van actielijsten/werkplannen. 

Naast bovenstaande ben je proactief in het signaleren en oppakken van verbetermogelijkheden om zo bij te dragen aan het verder ontwikkelen van de veiligheid binnen Ennatuurlijk Aardwarmte. De groei van Ennatuurlijk Aardwarmte vergt aan de ene kant capaciteit op continu verbeteren en aan de andere kant een verregaande affiniteit en interesse in het opbouwen van Ennatuurlijk Aardwarmte.

JOUW TALENTEN EN KENNIS 

Je werkt gestructureerd en gedisciplineerd, zet je kennis en ervaring pro-actief in. Daarin werk je secuur en zoek je afstemming, je bent communicatief sterk. Binnen je vakgebied kun je goed plannen, organiseren en controleren. In bent in staat om procesmatig te denken en zelfstandig procedures en werkinstructies uit te werken. 

Daarnaast heb je: 

• Minimaal een afgeronde technische MBO opleiding, bijvoorbeeld richting procestechniek; 

• Ervaring met het lezen van technische tekeningen; 

• Bij voorkeur ervaring als technisch kwaliteitsmedewerker; 

• Kennis van diverse verbetertools; 

• Ervaring met kwaliteitsstandaarden (ISO); 

• Goede kennis van de Nederlandse- en Engelse taal; 

WAT JE GEEFT KRIJG JE TERUG 

Met duurzame relaties kun je samen bouwen aan een duurzame toekomst. Wij geven je daarom graag wat je verdient. 

• Goede arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken zoals een ergonomische werkplek, een laptop, reiskostenvergoeding, opleidingsbudget en de mogelijkheid om thuis te werken; 

• 25 vakantiedagen (bij fulltime werken); 

• Een uitstekende pensioenvoorziening; • Een informele werksfeer en volop mogelijkheden voor groei, teamactiviteiten zoals donderdagmiddagborrels en uitjes. 

Herken je jezelf in het bovenstaande? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je CV en motivatienaar nellie.cancillo@ennatuurlijkaardwarmte.nl. Voor vragen neem gerust contact op 06 8150 488