Body tekst

Op 13 juni heeft Ennatuurlijk het Keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren (SVI) ontvangen uit handen van Petra Hesseling (rechts op de foto). Dit keurmerk laat zien dat Ennatuurlijk zich inzet voor klanten in financiële nood. Ennatuurlijk schrijft hiermee geschiedenis, want we zijn de eerste energieleverancier die dit keurmerk heeft verkregen. En daar zijn we trots op! 

Incasseren kan op verschillende manieren. Bij Ennatuurlijk kiezen we bewust voor sociaal verantwoord incasseren. Dit betekent dat we respectvol en eerlijk te werk gaan, waarbij we klanten helpen om hun financiële uitdagingen aan te pakken. Het is een incassomethode die ervoor zorgt dat iemand zijn of haar financiële problemen onder ogen komt en ermee aan de slag gaat. We denken actief mee met onze klanten om haalbare oplossingen te vinden.

Wouter Setz, senior incassomedewerker bij Ennatuurlijk (links op de foto): “Wij zijn super blij met het Keurmerk SVI! Het bevestigt dat we goed bezig zijn in de incassowereld. Tegelijkertijd zien we het als een kans om onze processen verder te verbeteren en de incassowereld nóg socialer te maken.”

Wil je meer lezen over het Keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren? Lees dan verder via onderstaande link.

Keurmerk SVI