Nieuws

27-10-2017 Ennatuurlijk verhuist naar Eindhoven

Algemeen directeur Erik Stronk sloot op maandag 23 oktober 2017 een vijfjarig huurcontract voor het nieuwe kantoorgebouw van Ennatuurlijk. Vanaf april 2018 werken we op de derde en vierde verdieping van het bijzonder duurzame kantoorpand TQ op Strijp-T in Eindhoven. Onze nieuwe kantoorruimtes sluiten dan ook naadloos aan op onze ambitie om bij te dragen aan de energietransitie in Nederland.

Eigen warmtenet en energielabel A
De kantoorruimtes op onze nieuwe locatie worden verwarmd door warmtepompen. Ook zorgen we voor een aansluiting op ons eigen warmtenet in Eindhoven, dat al 1100 huishoudens en bedrijven voorziet van stadsverwarming. De bron van dit net is een biomassacentrale. En na een flinke renovatie beschikt het pand over energielabel A. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland waardeerde onze nieuwe werkomgeving dan ook met een Groenverklaring: het bewijs dat het kantoor voldoet aan de standaard van de Ministeries van Infrastructuur, Milieu en Financiën voor duurzame en innovatieve (bouw)projecten.

Gebouw TQ op Strijp-T
Strijp-T is een voormalig fabrieksterrein van Philips dat helemaal gerenoveerd is. Gebouw TQ, waarin ons nieuwe kantoor zich bevindt, is circa 40.000 m² groot. Ongeveer de helft hiervan bestaat uit kantoorruimtes. Op de begane grond komen een indrukwekkende ontvangsthal en gemeenschappelijke voorzieningen zoals een sportschool en horeca. Ook op de bovenste verdieping kunnen medewerkers ontspannen op een groot dakterras en weids uitzicht over Eindhoven. Meer informatie over Strijp-T en het gebouw is te vinden op www.strijp-t.nl.