Nieuws


Afbeelding bij artikel

Ennatuurlijk zoekt trainees.

Datum
01 september 2020
Body tekst

Ennatuurlijk zoekt het talent van de toekomst!

Wij zij op zoek naar trainees die een grote steen willen bijdragen aan het verduurzamen van Nederland. Zo krijgen young professionals de kans om ervaring op te doen in de sector en worden zij klaargestoomd voor een carrière in de duurzame energietransitie. Op deze manier kan dit talent een belangrijke rol spelen in de operatie om Nederland van het aardgas af te halen.

Generatie ENN

Iedere dag werkt Ennatuurlijk aan een Nederland dat duurzaam wordt verwarmd en gekoeld. Om verder bij te dragen aan deze missie, zijn we nu op zoek naar trainees. Wij zoeken naar talent uit wat wij ‘Generatie ENN’ noemen. Dit is een generatie die zich bewust is dat het anders moet – en wel nu. Fossiele brandstoffen tellen niet meer mee, plastic is passé en elektrisch rijden is niet alleen van de toekomst, maar juist van nu.

Ennatuurlijk zoekt trainees.jpg

Ennatuurlijk wil samen met de trainees een nog groter verschil maken binnen de energietransitie. Dit doen zij door het uitbreiden en verduurzamen van warmtenetten in Nederland. De warmte- en koude leverancier neemt de talenten daarom verder mee in de wereld van duurzame warmte en laat hen zo alle facetten binnen de verduurzaming van Nederland zien. Zo doen alle trainees inspiratie op voor vernieuwende en verfrissende ideeën, die alleen Generatie ENN durft te opperen.

 

Verduurzamers met een missie

 Ennatuurlijk heeft grote ambities voor de toekomst en is daarom altijd op zoek naar talenten met frisse ideeën. Voor onze ambitieuze missie heeft Ennatuurlijk 6 tot 8 trainees nodig wiens hart sneller gaat kloppen van duurzaamheid. Het traineeship is een unieke kans om alle verschillende taken en rollen binnen de energietransitie te leren kennen. Het traineeship is daardoor ideaal voor starters die een rol willen spelen in de verduurzaming van Nederland, maar nog niet precies weten in welke functie. Met behulp van de kennis, inspiratie en ervaring uit het programma kunnen ambities worden omgezet in realiteit. In slechts anderhalf jaar krijgt het aanstormend talent een vliegende start, met uiteindelijk een kans op een carrière binnen Ennatuurlijk. 

 

Meer weten of solliciteren?