Body tekst

Vanaf 1 september gaat Suzanne Sweerman als Commercieel Directeur aan de slag bij Ennatuurlijk. Zij volgt hierbij Joep Weerts op die sinds april 2020 als Commercieel Directeur a.i. was aangesteld.

Sweerman is een ervaren directeur die haar sporen heeft verdiend in zowel het publieke als het private domein bij onder andere ANWB (CCO), Easy Walker en War Child (beiden CEO a.i.). Momenteel is ze werkzaam als Commercieel Directeur bij We Drive Solar.

Samen met de rest van de organisatie en de directie van Ennatuurlijk gaat Sweerman verder vorm geven aan de ambities van Ennatuurlijk op het gebied van groei en verduurzaming. “Ennatuurlijk heeft een maatschappelijke rol als voortrekker in de energietransitie, en tegelijkertijd bestaande klanten die een goede service verwachten”, vertelt Sweerman. “Ik kijk er enorm naar uit om beide rollen verder te helpen vormgeven. De sector biedt volop kansen voor groei en ontwikkeling, niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Samen met hen ga ik de uitdaging graag aan!”