Nieuws


Afbeelding bij artikel

Twee nominaties voor warmtenetten

Datum
29 oktober 2020
Body tekst

Tijdens het Nationaal Warmtecongres 2020 reikt Greenvis dit jaar opnieuw dé brancheprijs voor warmtenetten in Nederland uit: één voor het duurzaamste en één voor het meest innovatieve warmtenet. Het warmtenet in Hengelo is genomineerd voor het meest innovatieve warmtenet van Nederland. Ennatuurlijk is als grootaandeelhouder van Warmtebedrijf Hengelo betrokken bij de ontwikkeling van dit warmtenet.  Daarnaast is Ennatuurlijk met het warmtenet van Enschede opnieuw genomineerd voor het duurzaamste warmtenet. We zijn supertrots op deze nominaties en nog meer op de bijdrage die we hiermee leveren aan het verduurzamen van de regio Twente.  

 

Warmtebedrijf Hengelo: meest innovatieve warmtenet

Het warmtenet in Hengelo is genomineerd voor het meest innovatieve warmtenet van Nederland.  Ennatuurlijk is als grootaandeelhouder van Warmtebedrijf Hengelo met Firan nauw betrokken bij de ontwikkeling van dit warmtenet.  Benieuwd waarom dit warmtenet zo innovatief is? Bekijk de video

Je kunt helpen ons de prijs te laten winnen voor het meest innovatieve warmtenet door te stemmen via: www.warmtecongres.nl/award.

Breng nu je stem uit

Warmtenet Enschede: duurzaamste warmtenet

Tijdens het Nationaal Warmtecongres reikt Greenvis weer de publieksprijs voor het Duurzaamste Warmtenet(werk) in Nederland uit. De drie duurzaamste warmtenetten zijn genomineerd. In Ennatuurlijk was vorig jaar winnaar van deze prijs en staat met warmtenet Enschede ook dit jaar weer in de top drie en daar zijn we trots op! 

Meer over het warmtenet in Enschede

Het warmtenetcongres

De stemming voor het meest duurzame warmtenet vindt plaats tijdens het warmtecongres op 26 november. De opzet van het congres is dit jaar volledig online. Op 26 november staat in de ochtend het plenaire programma gepland. De verschillende keynotes worden live gestreamd. Tijdens de warmteweken in de periode 3 tot en met 18 december worden de verschillende workshops aangeboden. Barry Scholten en Frank Soons van Ennatuurlijk verzorgen de workshop rondom het thema bronverduurzaming.