Nieuwsbrief december 2020

Media
Tekst

Over een week staan de kerstdagen voor de deur en sluiten we het jaar af tijdens oud en nieuw. 2020 was voor velen van ons een bijzonder jaar. Hopelijk kunt u, ondanks alles, terugkijken op een mooi jaar. Om 2020 goed af te sluiten, maar vooral om 2021 duurzaam te beginnen, hebben we een nieuwe winactie op Instagram en onze Facebookpagina geplaatst. We geven namelijk vijf exemplaren van de Stressloos duurzaam scheurkalender voor 2021 weg. Deze kalender geeft u inspiratie en motivatie om met duurzaamheid bezig te zijn.

Laat ons uiterlijk zondag 27 december via Facebook of Instagram weten waarom u deze wilt winnen. Wij zijn erg benieuwd naar de reacties. De winnaars maken we in januari bekend. Verderop in de nieuwsbrief maakten we voor u een overzicht met een aantal van onze hoogtepunten.

Voor nu wensen wij u veel leesplezier, alvast fijne kerstdagen en een gezellig oud & nieuw. Graag tot in het nieuwe jaar! Ook dan staan we weer voor u klaar.

Tekst

Tarieven 2021

Eenmaal per jaar, op 1 januari, wijzigen de tarieven voor warmte. De maximumprijzen voor deze tarieven worden door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) vastgesteld. Vlak daarna bepalen wij onze definitieve tarieven.

Tekst

Wilt u meer inzicht in de tarieven die specifiek op u van toepassing zijn? Neem dan vanaf 1 januari een kijkje op uw persoonlijk account op ons online klantenportal Mijn Warmte. 

Uiteraard staan ook onze medewerkers van de klantenservice voor u klaar. Let op: op 1 januari is onze klantenservice niet bereikbaar. Vanaf maandag 4 januari staan wij weer voor u klaar.

Media
Tekst

Enn dit was ons jaar

Enn dit was ons jaar

Tekst

Terwijl dit jaar veel stil kwam te staan, ging de energietransitie in volle vaart door. Als Ennatuurlijk hebben wij dit jaar niet stilgezeten. We hebben onze handen uit de mouwen gestoken en we zijn aan de slag gegaan. In de verwarrende wereld van nieuwe energieoplossingen zetten wij ons in om Nederland aan de hand te nemen, zodat iedereen zorgeloos de duurzame energietoekomst in durft te stappen. Met als doel: sneller naar lokale en duurzame energie voor iedereen in Nederland.

Zo hebben we in Breda hard gewerkt aan de Warmtesingel, werd ons net in Enschede weer het duurzaamste warmtenet van Nederland en werkten we in Leeuwarden aan een duurzame aardwarmtebron. Benieuwd wat er dit jaar allemaal is gebeurd? Bekijk ons jaaroverzicht.

Enn dit was ons jaar

Tekst

Aangepaste openingstijden klantenservice

De feestdagen staan bijna voor de deur! Dit jaar zien deze dagen er voor de meesten anders uit in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Geen grote familiebijeenkomsten of borrels met collega’s, maar hopelijk wel een gezellig moment met uw gezin of klein groepje vrienden. Die kans geven we onze collega’s natuurlijk ook graag. Daarom zijn de openingstijden van onze klantenservice op donderdag 24 december en donderdag 31 december aangepast.

Tekst

KlantenserviceHeeft u een vraag op een van deze dagen? Stel ze gerust! Wij staan dan voor u klaar tussen 8.30 uur en 15.00 uur. Wel kan het tijdens de feestdagen wat langer duren voordat u een reactie krijgt, maar uiteraard reageren wij zo snel mogelijk.

Tekst

Winnaar Sinterklaasactie

Net zoals afgelopen jaren kon u ook dit jaar weer een schoorsteen bij ons bestellen. Daarbij hadden we een leuke winactie voor de mooist versierde schoorsteen. We hebben een heleboel foto’s van prachtig versierde schoorstenen mogen ontvangen, maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn.

Het was een moeilijke keuze maar samen met de Sint en zijn pieten hebben wij gekozen voor de schoorsteen van mevrouw Doornebosch uit Apeldoorn. Van harte gefeliciteerd! De prijs komt zo snel mogelijk uw kant op!

Wat vind jij van Nieuwsbrief december 2020

Wat vind jij van Nieuwsbrief december 2020

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster