Nieuwsbrief juni 2022

Tekst

Header juni 2022

Tekst

Met trots presenteren wij ons nieuwe magazine Doorpakken. Doorpakken is een gratis magazine dat in het teken staat van warmte. We laten je in het magazine zien hoe duurzaam onze warmtenetten zijn en wat we van plan zijn om de duurzaamheid nog verder te verbeteren. De warmte-etiketten laten je in één oogopslag zien welke warmtebronnen Ennatuurlijk per warmtenet gebruikt en hoe duurzaam jouw warmtenet is. We zoomen dus in op jouw situatie.

Daarnaast laten we in Doorpakken professionals aan het woord die in de praktijk laten zien hoe warmte en/of koude voor hen werkt. Kortom, in het magazine lees je hoe Ennatuurlijk doorpakt in lokale energie.

Benieuwd hoe duurzaam jouw warmte is en waar jouw warmte vandaan komt? Bekijk dan alle warmte-etiketten. Het magazine Doorpakken lees je hier.

Tekst

Btw verlaagd met ingang van 1 juli 2022

Vanwege de gestegen energieprijzen heeft de overheid maatregelen genomen om de energiekosten te verlagen. Eén van deze maatregelen is het tijdelijk verlagen van het btw-tarief op energie van 21% naar 9%. Deze verlaging gaat in per 1 juli 2022 en geldt tot en met 31 december 2022. Hiermee worden jouw energiekosten het komende half jaar lager.

Tarieven

Per 1 juli 2022 verrekenen we het warmteverbruik en vaste kosten tegen 9% btw. Volgende week ontvangen alle klanten van Ennatuurlijk een persoonlijk bericht waarin we uitleggen wat de btw-verlaging betekent.

Ben je nu al nieuwsgierig? Op deze pagina vind je de antwoorden op de veel gestelde vragen over de btw-verlaging.

Tekst

Opa Joop vraagt het namens de buurt

OpaJoop

Tekst

“Wie vraagt, weet meer”. Dat is het motto van Opa Joop. In onze nieuwe videoserie stelt Opa Joop vragen namens de buurt aan een expert van Ennatuurlijk. Bijvoorbeeld over wat je moet doen als je moeite hebt om je rekening te betalen. De expert van Ennatuurlijk bespreekt met Opa Joop dat het belangrijk is om contact op te nemen en vertelt hoe wij kunnen helpen.

Bekijk de video en het antwoord op deze vraag.

Tekst

De Baas van Morgen

Met veel plezier kijken we terug op De Baas van Morgen! Onze directeuren Suzanne Sweerman en Ernst Japikse ontvingen op donderdag 2 juni Yusraa en Maryam van basisschool De Schelp uit Eindhoven om een dagje op hun stoel te komen zitten. De 'bazen' hadden eerst gezamenlijk een ontbijt op school met alle leerlingen en daarna kwamen ze naar ons kantoor. Ze namen deel aan een vergadering, kregen een rondleiding, namen een kijkje in de biomassacentrale, speelden een spel om inzicht te krijgen in het verduurzamen van hun eigen huis en ze legden ook nog even een warmtenet aan. Wil je weten hoe Yusraa en Maryam hun dag hebben ervaren? Bekijk de video

Tekst

De Baas van Morgen is onderdeel vaBaas van Morgenn onze samenwerking met JINC. Samen met JINC zetten wij ons in om jongeren een betere start op de arbeidsmarkt te geven. JINC is een non-profit organisatie die strijdt voor een maatschappij waarin ieder kind gelijke kansen krijgt en niet je achtergrond je toekomst bepaalt. Meer weten? Lees dan hier verder.

Tekst

Klantbelevingsonderzoek

Ennatuurlijk wil dat alle klanten fans worden van onze producten en manier van werken. Alleen dan kunnen we het verschil maken in de energietransitie.

Om dat te realiseren moeten we open luisteren naar onze klanten. En dat doen we tijdens klantbelevingsonderzoeken en klantenpanels. Op dit moment voert onderzoeksbureau Forum weer een onderzoek voor ons uit. Misschien ben jij ook wel per e-mail door hen benaderd. Help je mee? Invullen duurt slechts enkele minuten en je maakt kans op één van de tien Bol.com cadeaukaarten ter waarde van 25 euro!

Wat vind jij van Nieuwsbrief juni 2022

Wat vind jij van Nieuwsbrief juni 2022

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster