Nieuwsbrief november 2021

Tekst

Header nieuwsbrief november 2021

Tekst

Vorige maand ontving Ennatuurlijk het World-class Workplace-label voor goed werkgeverschap. Bedrijven kunnen het keurmerk alleen verdienen als ze een goede beoordeling krijgen van hun eigen medewerkers. Ennatuurlijk scoorde bovengemiddeld hoog op goed werkgeverschap. 

Het Word-class Workplace Label (voorheen het label Beste Werkgevers) werd 15 jaar geleden gelanceerd door Effectory en is uitgegroeid tot Nederlands grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Voor Ennatuurlijk voerde Effectory afgelopen zomer een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek uit onder alle medewerkers. Uit het onderzoek kwam naar voren dat medewerkers zeer trots zijn op het eigen werk, de organisatie, de waardering voor de medewerkers en onze duurzaamheidsambities. En dat is iets waar we trots op zijn!

Word jij na het lezen van dit artikel nieuwsgierig naar een baan binnen Ennatuurlijk? Bekijk dan hier de vacatures. Staat jouw ideale baan er nog niet bij? Je kunt je hier ook aanmelden voor een vacature-alert. Wil je meer weten over het World-class Workplace-label? Lees dan hier verder.

Tekst

Sustainable Heat Challenge

Qarnot Computing en Water Horizon mogen zich de allereerste winnaars noemen van de Sustainable Heat Challenge van Ennatuurlijk. De wedstrijd, geïnitieerd door Ennatuurlijk, zocht naar bedrijven of particulieren met ideeën die kleine warmtenetten duurzamer kunnen maken. Deze ideeën zijn belangrijk, want innovatie is nodig voor een succesvolle energietransitie.

Qarnot Computing en Water Horizon lieten met hun deelname zien onderdeel te zijn van de oplossingen voor de toekomst. Meer weten? Lees dan hier verder.

 

Media
Sustainable Heat challenge
Tekst

Verbeterde webpagina over storingen en onderbrekingen

Werkzaamhedenpagina

Tekst

Voor Ennatuurlijk staat een betrouwbare levering van warmte en koude voorop. Daarom houden we onze warmtenetten scherp in de gaten en controleren en verbeteren we onze installaties regelmatig. Eventuele hinder die je van de werkzaamheden ondervindt, proberen we natuurlijk tot een minimum te beperken. Toch kan het voorkomen dat er een storing of geplande warmte-onderbreking is.

Om het voor jou als klant makkelijker te maken om te zien of er een storing of onderbreking is, hebben we de webpagina over storingen vernieuwd. Op de nieuwe pagina is in één oogopslag te zien welke storingen, werkzaamheden en geplande onderbrekingen er op dit moment zijn. Ook geven we je meer informatie over de status, zodat je kan zien wanneer wij verwachten dat de storing is opgelost en wat de reden van de storing is. Bovendien is het mogelijk om terug te kijken, zodat je kunt zien welke storingen er zijn geweest, wat de reden was en wanneer deze was opgelost. Benieuwd hoe de webpagina er uit ziet? Klik dan hier.

Tekst

De warmtebuffers in Eindhoven

Eind vorig jaar zijn drie warmtebuffers geplaatst bij de biomassacentrale op Strijp-T nabij het kantoor van Ennatuurlijk. De buffers zijn al enige tijd actief en zorgen ervoor dat warmte die niet direct nodig is tijdelijk kan worden opgeslagen voor later gebruik. Ook gebruiken we de buffers om extra warmte op te slaan ter voorbereiding op koude dagen waarin onze klanten de meeste warmte gebruiken. Op deze manier blijft de centrale het hele jaar door draaien en leveren de buffers een aanzienlijke bijdrage aan onze duurzame strategie.

Tekst

Nu de buffers alweer een tijdje in geWarmtebuffersbruik zijn, zijn de werkzaamheden rondom de buffers ook volledig afgerond. De buffers zijn in een nieuw jasje gestoken, de hekken die er omheen stonden zijn verwijderd en er is verlichting geplaatst. We zijn erg blij met hoe het eruit is komen te zien! 

Tekst

Hier loop ik warm voor

Hoe kunnen we onze warmte nog duurzamer maken en onze klanten nóg beter van dienst zijn? Door de hele organisatie werken collega’s aan projecten waarmee ze het verschil gaan maken. Deze keer vertelt Ellen waar zij warm voor loopt. Ellen is facilitair coördinator binnen Ennatuurlijk.

“Bij Ennatuurlijk zijn we veel met duurzaamheid bezig. Maar hoe duurzaam zijn onze eigen woningen eigenlijk? Elk jaar maakt Ennatuurlijk een budget vrij om te besteden aan duurzame initiatieven: het duurzaamheidsbudget. Medewerkers kunnen duurzame ideeën indienen en het idee met de meeste stemmen wordt uitgevoerd. Dit jaar won het idee dat ik samen met mijn collega’s Frank en Barry heb ingediend: medewerkers helpen om hun eigen woningen te verduurzamen. Wat mij betreft begint verduurzamen bij jezelf. Daarom vind ik het erg tof om hiermee aan de slag te gaan en een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. We hopen naast het verduurzamen zelf, ook te ervaren waar onze klanten tegenaan lopen als ze hun woning verduurzamen. Zo kunnen we ze nog beter van dienst zijn!”

Media
Ellen

Wat vind jij van Nieuwsbrief november 2021

Wat vind jij van Nieuwsbrief november 2021

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster