Werkzaamheden in uw buurt

Bij Ennatuurlijk werken we hard aan een betrouwbare en duurzame warmtelevering. Dat doen we door de staat van onze warmtenetten scherp in de gaten te houden en te verbeteren. Soms zorgen de werkzaamheden voor hinder. Die proberen we uiteraard tot een minimum te beperken. Ook geven we hieronder helder inzicht in de werkzaamheden die op dit moment plaatsvinden.

Overzicht van de werkzaamheden die op dit moment plaatsvinden:

Tilburg

Momenteel wordt er preventief onderhoud verricht aan onze ondergrondse stadsverwarmingsleidingen in Tilburg. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons netwerk op peil te houden. Hierdoor is er op diverse plaatsen enige overlast door graafwerkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak.

Breda

Claudius Prinsenlaan
Er is een lekkage aangetroffen aan de Claudius Prinsenlaan (ter hoogte van het Brabant Hotel). Langs de weg is lebit (isolatie- en beschermingsmateriaal van de leidingen) aangetroffen. De lekkage is veilig gesteld en de omgeving is afgezet. In overleg met de gemeente wordt er een plan gemaakt voor reparatie. Een verdere update volgt.

Randoord
In de periode van 23 april tot en met 3 mei wordt de bestrating opnieuw ingelegd. Meer informatie vindt u in de brief die u op vrijdag 12 april ontving.

Arenberglaan
Arenberglaan (nabij huisnummer 115 en nabij 70).Omdat het mogelijk om vervuilde grond gaat, kostte de voorbereiding van het herstel mogelijk wat langer dan gebruikelijk.
Update 19-10: 11 oktober is een reparatie uitgevoerd. Deze put wordt momenteel afgewerkt; helaas is er nog een lekkage in de buurt waardoor nog verder moet worden gewerkt in de nabije omgeving.
Update 2-11: het lek is nog niet gevonden
Update 16-11: het lek is nog niet gevonden, maar er is wel toestemming om de boom ter hoogte van nr 113 te verwijderen omdat de kans groot is dat het lek daar zit. Dat gebeurt 16-11
Update 30-11: het werk is afgerond
Update 17-12: op 2 plaatsen zijn nog afsluiterputten hersteld.
Update 19-1: het oorspronkelijke werk is afgerond, de reparatie nabij huisnummer 70 wordt opgepakt in de tweede week van april.

Bergdreef 43
Er is waarschijnlijk een lekkage bij het parkeervak. Deze is in week 14 opgepakt, maar de lekkage blijkt op een andere plek te zitten. In week 17 worden de werkzaamheden verder opgepakt.

Venneweide 20
Er is water onder de vloer geconstateerd. In week 8 is er een onderbreking gemaakt. De lekkage is gerepareerd, de werkzaamheden worden verder afgerond in week 17.

Weten waar in Breda wegafsluitingen zijn door bijvoorbeeld werkzaamheden? Deze website heeft ze voor u op een rijtje gezet.

Oosterhout

Momenteel wordt er preventief onderhoud verricht aan onze ondergrondse stadsverwarmingsleidingen in Oosterhout. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons netwerk op peil te houden. Hierdoor is er op diverse plaatsen enige overlast door graafwerkzaamheden.  De werkzaamheden zijn gestart op maandag 9 juli 2018. Onze excuses voor het ongemak.

Klaverbeemd
Op maandag 29 april start aannemer Nijkamp met graafwerkzaamheden voor de gedeeltelijke vervanging van het warmtenetwerk. Meer informatie over de werkzaamheden leest u in de brief die u op vrijdag 12 april ontving.

Westerbeemd
Aannemer Nijkamp start op dinsdag 23 april met graafwerkzaamheden naast Westerbeemd 26 in verband met reparatiewerkzaamheden. Meer informatie vindt u in de brief die u eerder ontving.

 

 

Helmond

Momenteel wordt er preventief onderhoud verricht aan onze ondergrondse stadsverwarmingsleidingen in Helmond. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons netwerk op peil te houden. Hierdoor is er op diverse plaatsen enige overlast door graafwerkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak.