Werkzaamheden in uw buurt

Bij Ennatuurlijk werken we hard aan een betrouwbare en duurzame warmtelevering. Dat doen we door de staat van onze warmtenetten scherp in de gaten te houden en te verbeteren. Soms zorgen de werkzaamheden voor hinder. Die proberen we uiteraard tot een minimum te beperken. Ook geven we hieronder helder inzicht in de werkzaamheden die op dit moment plaatsvinden.

Eindhoven

Zwaanstraat - biomassacentrale

Ennatuurlijk is gestart met werkzaamheden rondom de biomassacentrale. De werkzaamheden zijn ter voorbereiding op de plaatsing van drie warmtebuffers. De buffers worden geplaatst om het warmtenet verder te verduurzamen. Vanaf woensdag 1 juli wordt gestart met de fundatie waarbij onder andere de schroefpalen geplaatst worden. In de week van 20 juli worden de buffers geplaatst. Tijdens de werkzaamheden vinden er geregeld bouwactiviteiten en transportbewegingen plaats waardoor de Zwaanstraat op dat moment beperkt bereikbaar is. Onze excuses voor het ongemak.

Vredeoord - aanleg warmteleiding veld 3A en 3B

We starten met de aanleg van het hoofdnet voor 3A Loofhout en 3B Douglashout. Vanaf vrijdag 7 augustus tot naar verwachting maandag 24 augustus legt aannemer Nijkamp warmteleidingen aan in Vredeoord, veld 3A en 3B. Meer informatie, leest u in de brief die u van ons ontving.

Tilburg

Momenteel wordt er preventief onderhoud verricht aan onze ondergrondse stadsverwarmingsleidingen in Tilburg. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons netwerk op peil te houden. Hierdoor is er op diverse plaatsen enige overlast door graafwerkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak.

Breda

Hindersteinstraat en Sandenburgstraat
Ennatuurlijk gaat in opdracht van woningstichting Alwel vanaf maart 2020 de 4 IJpelaar flats van duurzame warmte voorzien. Meer informatie over de werkzaamheden leest u in de brief die u van ons ontving.

Put Prinsenhil
In de put is lebit omhoog gekomen. De reparatie moet nog opgepakt worden.

Elzenbroek 73
De aansluitleiding is lek de werkzaamheden worden  opgepakt.

Kraanvogel 11
Er is een lekkage gemeld aan het doorvoerpakket.  Op maandag 20 juli is een lekbeugel geplaatst.

Weten waar in Breda wegafsluitingen zijn door bijvoorbeeld werkzaamheden? Deze website heeft ze voor u op een rijtje gezet.

Helmond

Momenteel wordt er preventief onderhoud verricht aan onze ondergrondse stadsverwarmingsleidingen in Helmond. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons netwerk op peil te houden. Hierdoor is er op diverse plaatsen enige overlast door graafwerkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak.

Enschede

Spechtstraat

Vanaf maandag 27 juli tot vrijdag 28 augustus legt aannemer Denys warmteleidingen aan in de Spechtstraat. In deze weken worden delen van de Spechtstraat afgesloten. Meer informatie, ook over het parkeren, leest u in de brief die u van ons ontving.