Werkzaamheden in uw buurt?

Bij Ennatuurlijk werken we hard aan een betrouwbare en duurzame warmtelevering. Dat doen we door de staat van onze warmtenetten scherp in de gaten te houden en te verbeteren. Soms zorgen de werkzaamheden voor hinder. Die proberen we uiteraard tot een minimum te beperken. Ook geven we hieronder helder inzicht in de werkzaamheden die op dit moment plaatsvinden.

Overzicht van de werkzaamheden die op dit moment plaatsvinden:

Tilburg

Momenteel wordt er preventief onderhoud verricht aan onze ondergrondse stadsverwarmingsleidingen in Tilburg. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons netwerk op peil te houden. Hierdoor is er op diverse plaatsen enige overlast door graafwerkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak.

Breda

Claudius Prinsenlaan
Er is een lekkage aangetroffen aan de Claudius Prinsenlaan (ter hoogte van het Brabant Hotel). Langs de weg is lebit (isolatie- en beschermingsmateriaal van de leidingen) aangetroffen. De lekkage is veilig gesteld en de omgeving is afgezet. In overleg met de gemeente wordt er een plan gemaakt voor reparatie. Een verdere update volgt.

Arenberglaan
Arenberglaan (nabij huisnummer 115 en nabij 70).Omdat het mogelijk om vervuilde grond gaat, kostte de voorbereiding van het herstel mogelijk wat langer dan gebruikelijk.
Update 19-10: 11 oktober is een reparatie uitgevoerd. Deze put wordt momenteel afgewerkt; helaas is er nog een lekkage in de buurt waardoor nog verder moet worden gewerkt in de nabije omgeving.
Update 2-11: het lek is nog niet gevonden
Update 16-11: het lek is nog niet gevonden, maar er is wel toestemming om de boom ter hoogte van nr 113 te verwijderen omdat de kans groot is dat het lek daar zit. Dat gebeurt 16-11
Update 30-11: het werk is afgerond
Update 17-12: op 2 plaatsen zijn nog afsluiterputten hersteld.
Update 19-1: het oorspronkelijke werk is afgerond, de reparatie nabij huisnummer 70 wordt opgepakt.

Olmenbroek 38
Update 1-1. Lekkage vanuit het Lebitt-pakket onder de vloer. Op donderdag 20-12 is een onderbreking in voortuin gemaakt, de lekkage komt vanaf de straat. Op 7 januari zijn de werkzaamheden verder opgepakt. De reparatie is dinsdag 29 januari uitgevoerd. In week 6 wordt alles dichtgemaakt en de bestrating opnieuw aangebracht. De vergunning is aangevraagd voor de verdere reparatie in de oversteek van de straat.

Bergdreef 101
Er is een lekkage bij de schuur. Deze wordt opgepakt.

Bergdreef 43
Er is waarschijnlijk een lekkage bij het parkeervak. Deze wordt opgepakt.

David ’t Kindstraat 2
In week 7 is er melding gedaan van water onder de vloer. In week 8 wordt er een onderbreking gemaakt buiten de woning.

Weten waar in Breda wegafsluitingen zijn door bijvoorbeeld werkzaamheden? Deze website heeft ze voor u op een rijtje gezet.

Oosterhout

Momenteel wordt er preventief onderhoud verricht aan onze ondergrondse stadsverwarmingsleidingen in Oosterhout. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons netwerk op peil te houden. Hierdoor is er op diverse plaatsen enige overlast door graafwerkzaamheden.  De werkzaamheden zijn gestart op maandag 9 juli 2018. Onze excuses voor het ongemak.

Beemdenbuurt
Het straatwerk in de Trekbeemd en Werkmansbeemd zal in maart 2019 (na de carnaval) definitief hersteld gaan worden.

Helmond

Momenteel wordt er preventief onderhoud verricht aan onze ondergrondse stadsverwarmingsleidingen in Helmond. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons netwerk op peil te houden. Hierdoor is er op diverse plaatsen enige overlast door graafwerkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak.