Tekst

 

Opa Joop is een van onze klanten. Hij krijgt vragen vanuit de buurt die hij graag beantwoord wil hebben. Daarom spreekt hij af met experts van Ennatuurlijk. Met als motto: 'Wie vraagt, weet meer', gaat Opa Joop op onderzoek uit.

Tekst

Hoe geef je de meterstanden door?

Mientje vraagt aan Opa Joop hoe ze haar meterstanden door kan geven. Opa Joop vraagt expert Willem om langs te komen. Hij vertelt hoe Mientje haar meterstanden door kan geven en hoe vaak ze dat het beste kan doen. Bekijk de video en geef hier je meterstanden door. 

Tekst

Waarom kan ik niet overstappen?

Als je bent aangesloten op een warmtenet kan je niet kiezen voor een leverancier. Er is namelijk een exclusieve aanbieder. Opa Joop kreeg hier een vraag over van John. Samen met expert Debbie gaat hij op zoek naar het antwoord. Bekijk de video of klik hier voor meer informatie.

Tekst

Wat moet ik doen als ik mijn rekening niet kan betalen?

Deze keer kreeg Opa Joop een persoonlijke vraag binnen van Sylvie. Zij heeft moeite om haar rekening te betalen en vraagt aan Opa Joop wat ze nou het beste kan doen. Expert Wouter komt bij Opa langs en bespreekt met hem dat het belangrijk is dat Sylvie contact met ons opneemt en hoe wij Sylvie dan kunnen helpen.  Bekijk de video of klik hier voor meer informatie

Tekst

Waar hangt mijn warmteverbruik vanaf?

Je warmteverbruik hangt van verschillende zaken af. Opa Joop en onze expert Wouter bespreken dit. Ook geeft Wouter opa nog een aantal bespaartips zodat hij zijn verbruik kan verminderen.Bekijk de video of klik hier voor meer bespaartips

Tekst

Wat moet ik doen als ik klant word bij Ennatuurlijk?

In deze aflevering behandelt Opa Joop de vraag van Peter. Hij vraagt wat je moet doen als je verhuist naar een huis met een warmtenet van Ennatuurlijk. Opa Joop stelt de vraag aan onze expert Michelle. Bekijk de video of klik hier voor meer informatie.

Tekst

Hoe wordt je voorschot berekend?

Samen met expert Willem bekijkt Opa Joop in deze video hoe het voorschot wordt berekend en wat de datum van je jaarafrekening hiermee te maken heeft. Als tip krijgt opa om regelmatig het voorschot te checken zodat hij niet voor verrassingen komt te staan als de jaarafrekening komt. Bekijk de video of klik hier voor meer informatie.

Tekst

Hoe wordt het tarief bepaald?

Esther vraagt zich af hoe het tarief wordt bepaald. Opa Joop stelt deze vraag namens haar aan onze expert Debbie. Het tarief bestaat uit twee delen; de vaste kosten en de variabele kosten. Debbie vertelt je er alles over. Bekijk de video of klik hier voor meer informatie.

Linker kolom

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder. En wie weet behandelt Opa Joop jouw vraag dan ook in een van zijn nieuwe video's.

Rechter kolom

Opa joop

Dionne

Heb je nog vragen?

Dionne of een van onze andere collega's helpen je graag.
Neem contact op met onze klantenservice.