Oude en nieuwe warmtemeter

Via de sticker in je meterkast heb je gezien dat je twee warmtemeters hebt. Waarom dit zo is, leggen we graag aan je uit. 

Er hangen momenteel twee warmtemeters op in jouw woning. De facturatie van de warmte die je verbruikt loopt via de nieuwe meter: de Kamstrup MULTICAL 603 warmtemeter. 

meter

De andere, oude meter werkt niet meer en heeft geen functie meer. Deze meter moet voorlopig nog even blijven zitten. Vroeger waren de netbeheerder van elektriciteit en het warmtebedrijf één partij. Destijds werd de voeding van de warmtemeter aangesloten in een aansluitkast van de netbeheerder. Een tijd geleden zijn deze twee installaties gesplitst, maar op jouw adres is de oude situatie nog aanwezig. Werken in de aansluitkast is gespecialiseerd werk wat niet meer door ons uitgevoerd mag worden. Momenteel zijn wij met de netbeheerder in overleg om een oplossing te vinden. Zodra die oplossing er is nemen we contact met je op. Tot die tijd hoef jij verder niets te doen en heeft het hebben van twee meters ook geen gevolgen voor je. Wanneer je de meter laat zitten en niet verwijderd of verplaatst is er ook geen gevaar.

Mocht je nog vragen over dit onderwerp hebben, dan helpt onze klantenservice je graag! Je kan mailen naar klantenservice@ennatuurlijk.nl of bellen naar 085-2734567.