Samen jouw groei omarmen

Ennatuurlijk is klein en groot tegelijk. Groot genoeg om toonaangevend in de markt te zijn en jouw ambitie alle ondersteuning en ruimte te bieden en klein genoeg om samen met je te bespreken hoe we dat kunnen doen. Denk aan opleidingen op maat en het maandelijks aanbod aan workshops. Welke vaardigheden geef jij graag meer aandacht? Helder rapporteren? Wil je een nieuw softwareprogramma onder de knie krijgen? Of gefundeerd debatteren? Ennatuurlijk biedt je meer dan werk. We bieden je een carrière.

Jij bent net zo ambitieus als wij

Naast een op maat samengesteld opleidingspakket, is het mogelijk om jezelf te ontwikkelen via verschillende rollen binnen ons bedrijf. Want wie ondernemend, verantwoordelijk, ambitieus en open is, past bij Ennatuurlijk. En jouw plek bij ons is niet per se afhankelijk van je functie. Bovendien zijn wij net als jij heel ambitieus! We groeien zelf stevig en dat zorgt ervoor dat jij in verschillende functies het beste uit jezelf en je ontwikkeling kunt halen.

Workshops en opleidingen

Ieder jaar biedt Ennatuurlijk zijn medewerkers een algemeen opleidingspakket. Daarnaast kun je aanvullende opleidingen volgen. Ook kun je je iedere maand inschrijven voor verschillende workshops, bijvoorbeeld over storytelling, debatteren of mindfulness. Genoeg te leren dus! Niemand weet beter hoe jij je wilt ontwikkelen dan jijzelf. Daarom gaan we graag met je in gesprek over manieren om jouw groei te sturen binnen Ennatuurlijk. Dat deden we ook al voor Fleur.

Erkend leerbedrijf

Wist je dat we van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) de titel Erkend leerbedrijf ontvingen? Dat houdt in dat de SBB vindt dat we mbo-studenten een goede en veilige werkplek bieden voor het praktijkgedeelte van hun opleiding. Zo draagt Ennatuurlijk met plezier bij aan de groei van medewerkers van vandaag en later.