Wat regelen we voor je?

Ennatuurlijk biedt je uiteraard financiële beloningen, zoals een goed loon en uitstekend pensioen bij een van de meest solide pensioenfondsen van Nederland. Maar we gaan verder voor je. We bespreken graag hoe jij je het best focust op je werk. Daarbij hebben we oog voor een goede balans tussen werk en privé. Met flexibel werken bijvoorbeeld. Of met het royale aantal vakantiedagen.

Comfortabel reizen en flexibel werken

Flexibel werken vinden we belangrijk. Je krijgt van ons een laptop en smartphone om eventueel ook thuis te kunnen werken. De reis naar kantoor maken we graag zo makkelijk en duurzaam mogelijk. Past een leaseauto bij je functie? En kun jij thuis een oplaadpunt creëren? Dan zorgen wij voor een elektrische auto. Ook bieden we je een NS-vervoerskaart voor de eerste klas. Dat is handig! Ons kantoor bevindt zich namelijk vlak bij station Eindhoven Strijp-S. De kilometers die je per fiets aflegt, vergoeden we natuurlijk graag. Kom je met de auto? Ook dan mag je rekenen op een kilometervergoeding.

Jouw gezondheid

Naast alle zaken die direct met je werk bij Ennatuurlijk te maken hebben, vinden we ook jouw gezondheid belangrijk. Daaraan geven we – letterlijk en figuurlijk – actief aandacht, met sportclinics, een fitnessregeling en een gezondsheidscheck. Ook op papier is alles netjes geregeld met goede verzekeringen en een korting op de ziektekostenverzekering. Want wij werken graag zo goed mogelijk samen met jou.

HR (1).jpg   Het HR-team staat altijd klaar om met je mee te denken!