Een slimme warmtemeter van Ennatuurlijk

Tekst

 

Als je bent aangesloten op een warmtenet van Ennatuurlijk wordt jouw warmteverbruik in jouw woning of bedrijfspand bijgehouden met een warmtemeter. Ennatuurlijk gaat alle warmtemeters vervangen voor een slimme warmtemeter. Dat geeft voordelen en is gemakkelijker voor je. Daarnaast voldoet jouw woning of bedrijfspand meteen aan de eis dat deze in Nederland voor 2027 voorzien moeten zijn van een slimme warmtemeter. Je bent direct klaar voor de toekomst! 

Tekst

Wat is een slimme warmtemeter?  

Een slimme meter is een digitale meter die je warmteverbruik registreert en automatisch doorstuurt naar Ennatuurlijk. Een monteur van Ennatuurlijk komt de warmtemeter in de meterkast voor je vervangen. Deze slimme warmtemeter staat in verbinding met een antenne bij je in de wijk. Via deze antenne worden de gebruiksgegevens digitaal naar Ennatuurlijk doorgestuurd. Hierbij maken wij gebruik van radiosignalen. Een volledig betrouwbare manier voor het delen van deze informatie. De slimme meter voldoet aan wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en gezondheid.  

Media
Tekst

Voordelen van de slimme warmtemeter

  • Gemak: je hoeft zelf geen meterstanden meer door te geven. 

  • Maandelijks ontvang je van ons per e-mail uw verbruiksoverzicht. Dit geeft inzicht in jouw actuele warmteverbruik en de bijbehorende kosten.  

  • Dat geeft je beter inzicht in het verbruik en of jouw maandelijks voorschotbedrag nog klopt.  

  • Je hebt de mogelijkheid dit voorschotbedrag aan te passen op basis van jouw daadwerkelijke verbruik.  

Met een slimme warmtemeter in huis ben je goed voorbereid op de toekomst.  

Op dit moment is jouw verbruiksoverzicht nog niet zichtbaar in Mijn Warmte, het online klantportaal van Ennatuurlijk. Zodra jouw verbruiksoverzicht daarin zichtbaar is informeren wij je daarover.

Wat als ik geen slimme meter wil? 

Heb je een uitnodiging gehad maar wil je geen slimme warmtemeter? Het laten uitlezen van deze meter is niet verplicht. Wel komen wij graag de meter vervangen. We plannen daarom alsnog graag een afspraak met u in en noteren hier dat deze meter niet slim uitgelezen mag worden. De meter kan dan op afstand volledig uitgeschakeld worden.

We willen je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Ennatuurlijk. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00 via 085-273 4567 .  

Nog geen slimme warmtemeter?

Ennatuurlijk is in oktober 2020 gestart met de uitrol van de op afstand uitleesbare warmtemeter. Zodra jouw meter vervangen wordt door een slimme warmtemeter krijg je bericht van ons.

Beoordelingen

4 gemiddeld uit 1 beoordelingen
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Wat vind jij van de slimme meter?

Schrijf een beoordeling

Wat vind jij van Een slimme warmtemeter van Ennatuurlijk

Jouw beoordeling

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Jouw gegevens
Als je je e-mailadres invult kunnen we contact met je opnemen als dat nodig is. Bij het plaatsen van de beoordeling ga je akkoord met de voorwaarden en richtlijnen.

Wat vind jij van Een slimme warmtemeter van Ennatuurlijk

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster