Tekst

Wat is een slimme warmtemeter?  

Een slimme meter is een digitale meter die je warmteverbruik registreert en automatisch doorstuurt naar Ennatuurlijk. Een monteur van Ennatuurlijk komt de warmtemeter in de meterkast voor je vervangen. Deze slimme warmtemeter staat in verbinding met een antenne bij je in de wijk. Via deze antenne worden de gebruiksgegevens digitaal naar Ennatuurlijk doorgestuurd. Hierbij maken wij gebruik van radiosignalen. Een volledig betrouwbare manier voor het delen van deze informatie. De slimme meter voldoet aan wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en gezondheid.  

Tekst

Voordelen van de slimme warmtemeter

  • Gemak, want je hoeft zelf geen meterstanden meer door te geven. 
  • Maandelijks ontvang je van ons per e-mail je verbruiksoverzicht. Dit geeft inzicht in jouw actuele warmteverbruik en bijbehorende kosten.
  • Je hebt de mogelijkheid je voorschotbedrag aan te passen op basis van jouw daadwerkelijke verbruik.  
  • Met een slimme warmtemeter in huis ben je goed voorbereid op de toekomst.  

Op dit moment is je verbruiksoverzicht nog niet zichtbaar in Mijn Warmte, het online klantportaal van Ennatuurlijk. Zodra dit overzicht daarin zichtbaar is informeren wij je daarover.

 

Wat als ik geen slimme meter wil? 

Heb je een uitnodiging gehad maar wil je geen slimme warmtemeter? Het laten uitlezen van deze meter is niet verplicht. Wel komen wij graag de meter vervangen. We plannen daarom alsnog graag een afspraak met je in en noteren hier dat deze meter niet slim uitgelezen mag worden. De meter kan dan op afstand volledig uitgeschakeld worden.

We willen je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur via 085-273 4567 .  

 

Nog geen slimme warmtemeter?

Inmiddels hebben veel woningen met een aansluiting bij Ennatuurlijk een slimme warmtemeter. Heeft jouw woning nog geen slimme meter? Zodra jouw meter wordt vervangen krijg je bericht van ons’

Media
Tekst

5 redenen om een afspraak te maken

Al onze 85.000 klanten krijgen de komende drie jaar van Ennatuurlijk een slimme warmtemeter. Je ontvangt bericht van ons zodra jouw warmtemeter gratis vervangen wordt. Met die uitnodiging kies je zelf een dag en tijdstip voor de installatie. Wij geven je 5 redenen waarom.

Lees verder