5 redenen om een afspraak te maken voor een slimme warmtemeter

Tekst

5 redenen om

Tekst

Al onze 85.000 klanten krijgen de komende drie jaar van Ennatuurlijk een slimme warmtemeter. Je ontvangt bericht van ons zodra jouw warmtemeter gratis vervangen zal worden. Met die uitnodiging kies je zelf een dag en tijdstip voor de installatie.

Wij geven je 5 redenen waarom: 

1. Inzicht in je energieverbruik

Met de slimme warmtemeter ontvang je maandelijks per e-mail je verbruiksoverzicht. Het eerste overzicht ontvang je na de eerste volledige maand na installatie. Vanaf dat moment wordt daarin je warmteverbruik van de maand(en) daarvoor weergegeven in grafieken. Zo kun je je maandelijkse verbruik vergelijken met dat van de maanden ervoor en met dat van andere huishoudens want dat hebben we ook meteen voor je in kaart gebracht. 

Tekst

2. Meterstanden hoef je niet meer handmatig door te geven

De slimme warmtemeter geeft automatisch je meterstanden door. Het is een digitale meter die je warmte registreert en automatisch doorstuurt naar een antenne bij jou in de wijk. Deze ontvangt en verstuurt de verbruiksgegevens digitaal door naar Ennatuurlijk. Zo hoef je dus niet meer elk jaar de standen zelf door te geven.   

Media
Meterstand Ennatuurlijk
Tekst

3. Je hoeft weinig voor te bereiden voor de installatie

Op de dag van installatie komt onze monteur langs om je oude warmtemeter te vervangen. Hiervoor hoef jij op de dag zelf weinig te doen. Het is fijn als de monteur in een opgeruimde ruimte aan het werk kan en zo veel mogelijk alleen kan werken. Nieuwsgierige huisdieren of kinderen gaan niet goed samen met het installeren van een slimme warmtemeter. 

4. Snelle installatie

De installatie van de slimme warmtemeter zal niet langer dan uur in beslag nemen, dus je hoeft er niet de hele dag voor thuis te blijven

5. Mogelijkheid tot aanpassen voorschotbedrag

Door de slimme meter is jouw voorschotbedrag nauwkeurig berekend en niet langer een inschatting. Dit maakt de kans dat je achteraf moet bijbetalen een stuk kleiner. Ook fijn: je kunt direct contact opnemen met de klantenservice, om te bespreken of het slim is je voorschotbedrag aan te passen. 

Reden genoeg dus om snel die afspraak met een van onze monteurs te maken nadat je bericht van ons krijgt. 

 

Meer weten?

Onder meer Dionne van onze klantenservice helpt je graag verder.

 

085-2734567
klantenservice@ennatuurlijk.nl

Wat vind jij van 5 redenen om een afspraak te maken voor een slimme warmtemeter

Wat vind jij van 5 redenen om een afspraak te maken voor een slimme warmtemeter

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster