Tekst

Waar komt de warmte vandaan?

Deze warmte wordt geleverd door Warmtekrachtkoppeling (WKK). Warmtekrachtkoppeling vindt de productie van warmte en elektriciteit die samen en tegelijk plaats. De WKK’s in Bergen op Zoom werken nog op gas, maar er zijn plannen om de warmtelevering te verduurzamen.

Warmte-etiket Bergen op Zoom

Wij geven graag inzicht in de duurzaamheid van onze warmtenetten. Op het warmte-etiket kan je in één oogopslag zien welke warmtebronnen Ennatuurlijk gebruikt en hoe duurzaam het warmtenet in 2022 was. 

Lees hier meer over het warmte-etiket

Linker kolom
Rechter kolom
Tekst

Toekomst van het warmtenet

In Bergen op Zoom is veel industrie aanwezig. Deze industrie gaat steeds efficiënter om met energie en kijkt steeds beter naar reststromen die nog waarde kunnen hebben voor de omgeving. Voor de toekomstige verduurzaming van de warmtenetten in Bergen op Zoom focussen we eerst op warmte uit de industrie. Daarnaast houden we andere technieken zoals aquathermie en aardwarmte in het visier.  

Tekst

Waar leveren wij warmte?

In Bergen op Zoom leveren we warmte aan ruim 1.000 huishoudens verdeeld over twee wijken. Deze warmte wordt geleverd door Warmtekrachtkoppeling (WKK). Warmtekrachtkoppeling vindt de productie van warmte en elektriciteit die samen en tegelijk plaats. De WKK’s in Bergen op Zoom werken nog op gas, maar er zijn plannen om de warmtelevering te verduurzamen.

Media
Warmtenet Bergen op Zoom
Media
Tekst

Heb je vragen?

Onze klantenservice helpt je graag verder.

Naar de contactpagina

Ik wil me aanmelden als klant

Wat vind jij van Warmtenet Bergen op Zoom

Wat vind jij van Warmtenet Bergen op Zoom

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster