Media
Tekst

Warmte en koude in Eindhoven

In Eindhoven liggen verschillende warmtenetten. Één van deze netten begint bij de biomassacentrale op Strijp-T. Dit is een sternetwerk dat verschillende kanten uitgaat; richting het Evoluon en naar de wijken Strijp-S, Strijp-T en Vredeoord. Dit warmtenet heeft ook een vertakking naar Woensel West en een naar het centrum waar we warmte leveren aan meerdere gebouwen en bedrijven zoals De Regent, De Admirant, De Witte Dame, de Piazza, de PSV-laan en de Bijenkorf. In Meerhoven leveren we warmte aan de wijken Grasrijk en Zandrijk. 

Daarnaast ontvangen in de wijken Strijp-S en Strijp-R zo’n 1.200 woningen warmte en koude via een bodemenergie-systeem.

Tekst

Redenen om aan te sluiten 

Aangesloten worden op warmte en koude van Ennatuurlijk heeft een aantal voordelen:

1.Je kunt sprongen in duurzaamheid maken.

Bedrijven kunnen 1 tot 2 labelsprongen sprongen maken. Bovendien lift je stapje voor stapje mee op duurzaamheidsstrategie van Ennatuurlijk waarbij we als doelstelling hebben om in 2040 100% CO2 neutraal te zijn. De waarde van jouw pand kan toenoemen doordat jouw pand klaar is voor de toekomst en een beter energielabel krijgt.

2. Je wordt optimaal ontzorgt.

Je krijgt meer comfort door een stabiele en betrouwbare warmtevoorziening. Ennatuurlijk zorgt voor het onderhoudt van het net tot en met jouw afleverset, voor de levering van warmte en voor de verduurzaming van de warmtebron.

3. Een duurzamer alternatief voor gas is nog niet voor iedereen beschikbaar.

Jouw woning of bedrijf ligt in een buurt waar nu al een alternatief voor gas binnen handbereik is. Zodra wij de warmtebron verduurzamen, verduurzaamt automatisch jouw warmte zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Met warmte van Ennatuurlijk ben je dus klaar voor een duurzame toekomst!

Tekst

Doe nu de gratis quick-scan!

Ontdek door middel van een quick-scan of uw woning of bedrijfspand geschikt is om binnenkort of in de toekomst aangesloten te worden op het warmtenet. 

Doe de quickscan voor jouw huis

Doe de quickscan voor jouw bedrijf

Media
Trudotoren

Meer weten over warmte-oplossingen?

Ijen of een van haar collega's helpen je graag verder.