Tekst

In Tilburg hebben wij al verschillende wijken en bedrijven aangesloten op het warmtenet. Wellicht dat wij in de toekomst ook jouw woning of bedrijf van warmte kunnen voorzien. In Tilburg sluiten we bijvoorbeeld in opdracht van woningcorporatie WonenBreburg 200 woningen in de Kruidenbuurt aan op het warmtenet. Ook kijken we in Tilburg samen met bedrijven op grotere industrieterreinen zoals Kraaiven en Vossenberg naar de mogelijkheden om aan te sluiten.

Media
Warmtenet Ennatuurlijk Tilburg
Tekst

Warmtenet Tilburg

Op deze kaart kan je zien waar het huidige net ligt.

Tekst

Redenen om aan te sluiten 

Aangesloten worden op het warmtenet van Ennatuurlijk in Breda heeft een aantal voordelen:

1.Je kunt sprongen in duurzaamheid maken.

Bedrijven kunnen 1 tot 2 labelsprongen sprongen maken. Bovendien lift je stapje voor stapje mee op duurzaamheidsstrategie van Ennatuurlijk waarbij we als doelstelling hebben om in 2040 100% CO2 neutraal te zijn. De waarde van jouw pand kan toenoemen doordat jouw pand klaar is voor de toekomst en een beter energielabel krijgt.

Linker kolom

2. Je wordt optimaal ontzorgd.

Je krijgt meer comfort door een stabiele en betrouwbare warmtevoorziening. Ennatuurlijk zorgt voor het onderhoudt van het net tot en met jouw afleverset, voor de levering van warmte en voor de verduurzaming van de warmtebron.

Rechter kolom

3. Een duurzamer alternatief voor gas is nog niet voor iedereen beschikbaar.

Jouw pand valt binnen de 20% van Breda waar nu al een alternatief voor gas binnen handbereik is. Zodra wij de warmtebron verduurzamen, verduurzaamt automatisch uw warmte zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Met warmte van Ennatuurlijk ben je dus klaar voor een duurzame toekomst!

Tekst

Doe nu de gratis quick-scan!

Ontdek door middel van een quick-scan of uw woning of bedrijfspand geschikt is om binnenkort of in de toekomst aangesloten te worden op het warmtenet. 

Doe de quickscan voor jouw huis

Doe de quickscan voor jouw bedrijf

Media
Tekst

Warmtenet Tilburg

Het warmtenet in Tilburg is onderdeel van het warmtenet in Midden- en West-Brabant en wordt op dit moment gevoed door de RWE-centrale in Geertruidenberg. In die centrale wordt elektriciteit opgewekt waarbij veel warmte vrijkomt. Uit een van de stoomturbines wordt een deel van deze warmte afgetapt en gebruikt om water op te warmen.Via ons warmtenet gaat dit water naar de woningen en bedrijven.

Meer over het warmtenet in Tilburg

Ton Goossens

Meer weten over warmte-oplossingen?

Ton of een van zijn collega's helpen je graag verder.

Wat vind jij van Sluit ook aan op het warmtenet in Tilburg

Wat vind jij van Sluit ook aan op het warmtenet in Tilburg

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster