Tekst

Stap 1: Aanmelden via Mijn Warmte

Verhuis je naar een woning waaraan Ennatuurlijk warmte levert? Meld je dan via ons online portal Mijn Warmte bij ons aan. Kies onderaan het beginscherm voor 'Nieuwe klant'. En vul vervolgens je e-mailadres in. Daarna hebben we een aantal gegevens van je nodig zoals je contactgegevens, je (nieuwe) adres en je bankgegevens.  Wij maken vervolgens een account voor je aan en je ontvangt een e-mail met de bevestiging. 

 

Ga naar Mijn Warmte

 

Luk het niet om je aan te melden? Onze klantenservice helpt je graag!

Neem contact met ons op

 

Stap 2: Geef je meterstand door

Als je nieuwe woning geen slimme meter heeft is het enige wat je vervolgens nog hoeft te doen, de meterstand doorgeven. Daar herinneren wij je aan. Je ontvangt van ons een mail op de dag dat je de sleutel van je nieuwe adres krijgt. 

 

Stap 3: Je ontvangt een welkomstpakket

Een tijdje nadat je klant bent geworden ontvang je van ons een welkomstpakket. In dit pakket vind je alle informatie die je nodig hebt, zoals bijvoorbeeld het storingsnummer. Er zit ook altijd een welkomstgeschenkje bij. Welkom bij Ennatuurlijk!

Tekst

Opa Joop helpt je

Opa Joop is een van onze klanten en helpt je graag op weg. Hij heeft aan een expert van Ennatuurlijk gevraagd wat je moet doen als je klant wordt. Bekijk de video voor het antwoord.

Media
Tekst

Meer hulp nodig?

Wij helpen je graag! Neem contact op met de klantenservice om samen je aanmelding te regelen.

Neem contact op

Tekst

Interesse om je woning aan te laten sluiten?

Is jouw woning nog niet aangesloten op het warmtenet maar wil je wel bekijken of dit in de toekomst mogelijk is? Doe dan de postcodecheck hieronder of neem contact op met onze klantenservice

Tekst

Bouw je zelf een nieuwbouwhuis?

Bouw je zelf jouw nieuwbouwhuis, dus zonder tussenkomst van een projectontwikkelaar? En wil je aangesloten worden op een warmtenet van Ennatuurlijk? Dan kun je zelf jouw warmteaansluiting aanvragen. Dat kan op www.mijnaansluiting.nl. Bekijk hier waar onze warmtenetten liggen.