Persoonsgegevens

Waar gebruikt Ennatuurlijk mijn gegevens voor?

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor het doel waarvoor wij die kregen. Als u zich bijvoorbeeld aanmeldt voor een nieuwsbrief of bijeenkomst, gebruiken wij uw e-mailadres om u de nieuwsbrief toe te sturen of om uw naam op de deelnemerslijst van de bijeenkomst te plaatsen. Ook kunnen we uw persoonsgegevens gebruiken om u op de hoogte te houden van en te informeren over (nieuwe) producten en/of diensten. Dat laatste doen wij alleen als we daarvoor uw opdracht of duidelijke toestemming hebben gekregen.

Welke persoonsgegevens legt Ennatuurlijk vast?

Wij kunnen persoonsgegevens van u vastleggen zoals uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer(s), geboortedatum, bankrekeningnummer, productvoorkeuren en verbruiksgegevens van warmte.

Daarnaast kan het gaan om:

  • Inloggegevens die u geeft wanneer u zich aanmeldt bij het online klantenportal Mijn Warmte
  • Surf- en klikgegevens als u onze websites bezoekt

Waar kan ik een datalek melden?

Als u een datalek geconstateerd heeft vragen we u om direct contact op te nemen met onze klantenservice via 085-2734567. Buiten kantooruren kunt u contact opnemen met Noud Bex (persvoorlichter) via 06 53 49 15 34.

Waar kan ik mijn gegevens opvragen?

U heeft het recht om inzage te krijgen in uw persoonsgegevens bij Ennatuurlijk. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 085-2734567 of klantenservice@ennatuurlijk.nl.

Ik wil graag vergeten worden, kan dat?

Ja dat kan, dit geldt enkel wanneer u geen klant meer bent bij Ennatuurlijk en de wettelijke bewaarplicht verstreken is. Wanneer we uw gegevens volledig verwijderd hebben ontvangt u een bevestiging.

Wat zijn mijn privacyrechten?

U heeft het recht om inzage te krijgen in uw persoonsgegevens bij Ennatuurlijk, die te laten corrigeren of te verwijderen

Voldoet Ennatuurlijk aan de AVG?

Wij vinden het belangrijk om uw persoonlijke gegevens goed te beschermen. Wanneer wij iets met uw persoonsgegevens doen houden wij ons aan de wetten en regels die hiervoor bestaan.

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Er is nog geen algeheel keurmerk beschikbaar om aan te tonen dat een organisatie voldoet aan de AVG, vandaar dat we dit nog niet op onze website kunnen laten zien.

Hoe pas ik mijn rekeningnummer of betaalwijze aan?

Wilt u graag een wijziging doorgeven in uw rekeningnummer of de wijze van betalen? Dat doet u eenvoudig via Mijn gegevens op ons online klantenportal Mijn Warmte

 

Hoe pas ik mijn persoonlijke gegevens aan?

Neem eens een kijkje bij Mijn gegevens op ons online klantenportal Mijn Warmte. Daar wijzigt u snel en gemakkelijk gegevens zoals uw telefoonnummer en e-mailadres.