Tekst

Uitstel uitspraak in rechtszaak periodieke aansluitbijdrage

Stichting Stadsverwarming Eindhoven en Stichting ReeshofVerzet uit Tilburg hebben de rechter gevraagd uitspraak te doen omdat zij van mening zijn dat Ennatuurlijk en haar rechtsvoorgangers klanten onterecht een periodieke aansluitbijdrage in rekening hebben gebracht. De zaak betreft uitsluitend klanten die in Eindhoven, Tilburg, Breda, Geertruidenberg en Bergen op Zoom wonen en een periodieke aansluitbijdrage betalen of in het verleden hebben betaald, en geen vaststellingsovereenkomst met ons hebben ondertekend waarin het geschil is beëindigd.

In een eerdere uitspraak heeft de rechtbank Oost-Brabant beide klant-collectieven in het gelijk gesteld. Ennatuurlijk was het niet eens met deze uitspraak en is daarom tegen de uitspraak in hoger beroep gegaan.   

Het hof zou op 6 februari 2024 uitspraak doen, maar heeft deze datum aangehouden tot 2 april 2024, en inmiddels tot 28 mei 2024. Dat betekent dat we nog even zullen moeten wachten tot het hof daadwerkelijk uitspraak doet. 
 

Laat je gegevens achter

Hieronder kan je jouw gegevens achterlaten als je op de hoogte gehouden wilt worden over het verdere verloop.

Laat hier je gegevens achter als:

  1. Je aangesloten bent (of bent geweest) op het warmtenet van Ennatuurlijk in Eindhoven, Breda, Tilburg, Geertruidenberg of Bergen op Zoom.
  2. Je op dit moment (periodieke) aansluitbijdrage betaalt of in het verleden hebt betaald. (Dit is terug te vinden op je jaarafrekening, voorschotnota en op je persoonlijke pagina van Mijn Warmte).
  3. Je in 2016 geen vaststellingsovereenkomst hebt getekend met Ennatuurlijk.

Ennatuurlijk verwerkt je gegevens in overeenstemming met de AVG.  Wil je meer weten over Ennatuurlijk en jouw gegevens? Bekijk dan ons Privacybeleid op: https://ennatuurlijk.nl/privacy-en-cookieverklaring