Tekst

Wij leveren verwarming, warm water en verkoeling voor je woning of bedrijf. Makkelijk en lekker comfortabel. Dat doen we door gebouwen, wijken en buurten te koppelen aan lokale duurzamere warmtebronnen. Warmte en koude uit de buurt, voor de buurt dus. Van aardwarmte tot warmte uit de industrie. Soms is onze warmte en koude al heel duurzaam, soms werken we daar nog hard aan. Wij helpen je klaar te zijn voor de toekomst.

Lees meer over Ennatuurlijk

Lees meer over warmte

Lees meer over koude

Tekst

Warmtebronnen en technieken

Wij leveren warmte en koude uit lokale bronnen. Benieuwd welke?

 

Lees hier alles over warmte in jouw buurt

Bekijk hier al onze bronnen en technieken

Media
Tekst

Duurzamere warmte en koude

Bij Ennatuurlijk werken we iedere dag aan een Nederland dat duurzaam wordt verwarmd en verkoeld. Dat doen we door het aanbieden van allerlei warmte- en koude-oplossingen uit de buurt zodat Nederland stapje voor stapje van het aardgas af kan en daarmee ook steeds duurzamer wordt.

Lees hier alles over onze duurzaamheid

Tekst

Warmte-etiketten

Wij werken hard aan het verduurzamen van onze warmtenetten. Sommige netten zijn al heel duurzaam, bij andere is er nog werk aan de winkel. Op de warmte-etiketten laten we in één oogopslag zien welke warmtebronnen er in een net gebruikt worden. Is het warmte uit de industrie of warmte uit de aarde? En wat is de CO2-besparing ten opzichte van verwarmen met een cv-ketel op aardgas? Wij geven graag inzicht in de duurzaamheid van onze warmtenetten.

Media
Kenmerken netwerk_warmte-etiket
Tekst

Warmte en kosten

Als je in een huis woont dat is aangesloten op een warmtenet of een andere warmte-oplossing ben je niet meer aangesloten op aardgas. Je verbruik wordt anders geregistreerd dan in een huis met gas. Ook worden de kosten anders berekend. 

 

Alles over je voorschot, je rekening en je verbruik