Warmtenet Bergen op Zoom

Tekst

In Bergen op Zoom leveren we warmte aan ruim 1.000 huishoudens verdeeld over twee wijken. Deze warmte wordt geleverd door Warmtekrachtkoppeling (WKK). Warmtekrachtkoppeling vindt de productie van warmte en elektriciteit die samen en tegelijk plaats. De WKK’s in Bergen op Zoom werken nog op gas, maar er zijn plannen om de warmtelevering te verduurzamen.

WKK

Tekst

Warmte-etiket Bergen op Zoom

Wij geven graag inzicht in de duurzaamheid van onze warmtenetten. Op het warmte-etiket kan je in één oogopslag zien welke warmtebronnen Ennatuurlijk gebruikt en hoe duurzaam het warmtenet in 2020 was. Wil je weten wat alle termen op het warmte-etiket betekenen? Klik hier

Linker kolom

Warmte-etiket Bergen op Zoom

Rechter kolom

Warmte-etiket Bergen op Zoom

Tekst

Toekomst van het warmtenet

In Bergen op Zoom is veel industrie aanwezig. Deze industrie gaat steeds efficiënter om met energie en kijkt steeds beter naar reststromen die nog waarde kunnen hebben voor de omgeving. Voor de toekomstige verduurzaming van de warmtenetten in Bergen op Zoom focussen we eerst op warmte uit de industrie. Daarnaast houden we andere technieken zoals aquathermie en aardwarmte in het visier.  

Vragen of contact?

Heb je vragen over warmte, jouw aansluiting of andere zaken. Dan kan je contact opnemen met onze klantenservice.