Warmtenetten van Ennatuurlijk

Ennatuurlijk heeft op verschillende plekken in Nederland warmtenetten. En we werken hard aan het uitbreiden van onze bestaande warmtenetten en het realiseren van nieuwe netten. Kijk vooral even op de kaart of er een warmtenet van Ennatuurlijk bij u in de buurt ligt. Bovendien breiden we ons netwerk constant uit. Want wij streven naar duurzame en innovatieve energieoplossingen die comfortabel, betaalbaar en eenvoudig te gebruiken en begrijpen zijn. En dat doen we op lokaal niveau. Zo brengen we de transitie naar schone energie in Nederland dichterbij. Ook bij u.

Warmtenetten_Ennatuurlijk_0.jpg

Onze grootste warmtenetten

Ennatuurlijk heeft warmtenetten in 37 gemeentes verspreid over heel Nederland. Zo leveren we warmte in o.a. Breda, Eindhoven, Enschede, Helmond, Leeuwarden, Maastricht, Sittard en Tilburg. Benieuwd waar het warmtenet ligt en waar de warmte vandaan komt? Klik dan hieronder door naar de stadspagina's.

Breda Eindhoven EnschedeHelmond 

LeeuwardenMaastricht Sittard  Tilburg

Warmtenetten in 37 gemeentes

Ennatuurlijk heeft warmtenetten in 37 gemeentes:

37 warmtenetten van Ennatuurlijk.JPG

Ennatuurlijk zet warmte op de kaart. 
Ontdek waar onze warmtenetten liggen.

 warmtenetten_ennatuurlijk_0.jpg

Bekijk onze warmtekaart

Verschillende technieken 

Om onze ontvangers van lokaal opgewekte duurzame warmte te voorzien, maken we gebruik van verschillende technieken. In Maastricht sloten we een wijk met woningen en bedrijven aan op de industriële restwarmte van een papierfabriek. En in Zeewolde zorgen de koeien van boer Gert-Jan ervoor dat de biomassacentrale genoeg brandstof krijgt voor de verwarming van kraanwater en de woningen in de nabijgelegen Polderwijk.

Bekijk onze technieken