Warmtenet Bergen op Zoom

Tekst

In Bergen op Zoom leveren we warmte aan ruim 1.000 huishoudens verdeeld over twee wijken. Deze warmte wordt geleverd door Warmtekrachtkoppeling (WKK). Warmtekrachtkoppeling vindt de productie van warmte en elektriciteit die samen en tegelijk plaats. De WKK’s in Bergen op Zoom werken nog op gas, maar er zijn plannen om de warmtelevering te verduurzamen.

Media
Warmtenet Bergen op Zoom
Tekst

Warmte-etiket Bergen op Zoom

Wij geven graag inzicht in de duurzaamheid van onze warmtenetten. Op het warmte-etiket kan je in één oogopslag zien welke warmtebronnen Ennatuurlijk gebruikt en hoe duurzaam het warmtenet in 2021 was. Wil je weten wat alle termen op het warmte-etiket betekenen? Klik hier

Linker kolom

Warmte-etiket Bergen op Zoom

Rechter kolom

Warmte-etiket Bergen op Zoom2

Tekst

Toekomst van het warmtenet

In Bergen op Zoom is veel industrie aanwezig. Deze industrie gaat steeds efficiënter om met energie en kijkt steeds beter naar reststromen die nog waarde kunnen hebben voor de omgeving. Voor de toekomstige verduurzaming van de warmtenetten in Bergen op Zoom focussen we eerst op warmte uit de industrie. Daarnaast houden we andere technieken zoals aquathermie en aardwarmte in het visier.  

Meer weten?

Key accountmanager Bob of een van zijn collega’s helpt je graag verder.

 

085-2734559
zakelijke-klantenservice@ennatuurlijk.nl

Wat vind jij van Warmtenet Bergen op Zoom

Wat vind jij van Warmtenet Bergen op Zoom

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster