Media
Tekst

Je tarief bekijken

Je kunt je tarief voor 2024 terugvinden in je persoonlijke account op Mijn Warmte

 

Naar Mijn Warmte

Tekst

Wat verandert er in 2024? 

 • Het prijsplafond geldt niet meer 
  In 2024 is er geen prijsplafond meer. Je betaalt voor je volledige verbruik het GJ- tarief van Ennatuurlijk. Dat tarief ligt onder de plafondprijs van 2023.
   
 • Het GJ-tarief is lager
  In 2024 ligt het GJ-tarief van Ennatuurlijk fors lager dan dat in 2023. Het ligt ca. 3,5% onder de plafondprijs. Dit komt omdat de prijzen van energie gedaald zijn waardoor wij minder kosten maken voor produceren en inkopen van warmte.
   
 • De vaste kosten stijgen
  in 2024 zijn de vaste kosten hoger dan in 2023. Dat heeft te maken de gestegen kosten voor materiaal en loon. 
Tekst

Jouw voorschot 

Op Mijn Warmte vind je alle actuele informatie over je verbruik en je maandelijkse voorschot. Door regelmatig je voorschot te controleren en eventueel aan te passen, betaal je een voorschot dat past bij je verbruik. Zo wordt de kans kleiner dat je op je jaarafrekening moet bijbetalen. 

De prijsplafondregeling is sinds 1 januari 2024 niet meer van toepassing. Dat betekent dat je voorschot berekend wordt op basis van het Ennatuurlijk-tarief. 

 Lees hier stap voor stap hoe je je voorschot aan kunt passen

Media
Media
Tekst

Het tarievenblad

Bekijk hieronder het tarievenblad. De getoonde tarieven zijn alleen van toepassing voor klanten met een standaardtarief. Voor bepaalde situaties kunnen afwijkende afspraken van toepassing zijn. Op Mijn Warmte kun je jouw tarief voor 2024 bekijken. 
 

Tarievenblad 2024*
*Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Tekst

Vragen & antwoorden 

Wil je nog meer weten over het tarief, je voorschot en aanverwante zaken? Bij vragen & antwoorden vind je veel informatie overzichtelijk bij elkaar. 
 

Vragen & antwoorden
 

Media
Media
Tekst

Meer informatie