Welkom bij Ennatuurlijk

Tekst

Hydreco en Ennatuurlijk hebben een overeenkomst gesloten voor de overname van vijf warmte- en koudeprojecten. Op dit moment ben je voor de verwarming, koeling en het warm kraanwater in jouw woning klant bij Hydreco. Vanaf maart 2021 levert Ennatuurlijk de warmte en koude aan jou.

Tekst

Even voorstellen

Ennatuurlijk helpt met het verduurzamen van Nederland. We koppelen buurten aan lokale bronnen voor comfortabele verwarming en verkoeling. Elk van deze oplossingen vraagt om een specifieke aanpak. Daarom nemen we je graag bij de hand en delen we onze jarenlange ervaring en kennis met je. Samen zorgen we ervoor dat iedereen in Nederland snel toegang krijgt tot duurzamere energie. Laten we doorpakken in lokale energie. Doe je ook mee?

Media
Tekst

Wat verandert er voor je?

Er verandert niets aan jouw aansluiting en de warmte- en koudelevering gaat zonder onderbreking door. Ook jouw tarief blijft hetzelfde. Wel veranderen er een aantal praktische zaken:  

Voorschot

Vanaf april 2021 worden jouw warmte en koude gefactureerd door Ennatuurlijk. Je betaalt jouw maandelijkse voorschot vanaf dit moment dus niet langer aan Hydreco, maar aan Ennatuurlijk.

Jaarafrekening

Je krijgt jouw jaarafrekening van Ennatuurlijk voortaan in maart. Jouw eerstvolgende jaarafrekening ontvang je daarom in maart 2022. Dit is anders dan je gewend was bij Hydreco maar zorgt er wel voor dat je een volledig jaar gefactureerd krijgt.

Betalingsvoorkeur

Wij mogen jouw betalingsvoorkeur zonder jouw toestemming niet van Hydreco overnemen. Het is daarom belangrijk om jouw betalingsvoorkeur aan ons door te geven. Je doet dit eenvoudig door onderstaand SEPA-formulier in te vullen en op te sturen naar ons.

Naar het SEPA-formulier

 

Tekst

Als je kiest voor handmatige overschrijving, dan krijg je omstreeks de 10e dag van elke maand jouw voorschotfactuur. Kies je voor automatische incasso dan incasseren wij omstreeks de 25e dag van elke maand het voorschot.

Tekst

Wij helpen je graag

Heb je een vraag dan horen we natuurlijk graag van je. We hebben de veelgestelde vragen met antwoorden voor je op een rijtje gezet.

Bekijk de veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice je graag! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 085-2734567 of per e-mail via klantenservice@ennatuurlijk.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Media
Media
Klanten hydreco ennatuurlijk eindhoven
Tekst

In maart 2021 mochten we Eva van Enk plus nog zo’n 1.400 woningeigenaren in Eindhoven en omstreken verwelkomen als nieuwe klant. Voorheen kregen ze warmte en koude van Hydreco.

Eva en haar partner wonen sinds een jaar in hun nieuwe duurzame rijtjeswoning op Strijp-R in Eindhoven. De overgang van Hydreco naar Ennatuurlijk is wat haar betreft prima verlopen. “We ontvingen van tevoren netjes een brief van Hydreco. En de warmtelevering is gewoon doorgegaan. Van Ennatuurlijk kregen we een uitgebreid welkomstpakket met informatie over wat er gaat veranderen en een leuke attentie. Goed dat jullie dat doen.”

Behaaglijk

In haar vorige woning had Eva ook al een warmte-aansluiting en dat bevalt haar goed. “Het is altijd behaaglijk in huis. In onze nieuwe woning heb ik nu ook koude. Daarmee kan ik zomers de woning koelen via de vloerverwarming. Dat was heerlijk toen het vorig jaar zo heet was. Binnen werd het niet warmer dan 23 graden. Toch blijf ik het lastig vinden dat ik bij een warmtenet geen keuzevrijheid heb voor een leverancier. Dat was tot nu toe geen belemmering, maar het legt wel de verantwoordelijkheid bij Ennatuurlijk om zo goed mogelijk te presteren.”