Tekst

Durf te dromen. Durf te doen.

Wij zijn Ennatuurlijk. Doorpakkers in lokale energie. Een club van zo'n 275 gedreven professionals die de energietransitie willen versnellen. Wij geloven in de kracht van durven en doen. Omdat het zaken in beweging zet en het ons verder brengt. Omdat soms iemand moet laten zien dat het kan, zodat anderen kunnen volgen. Daarom zoekt Ennatuurlijk durf te doeners. In-beweging-brengers, handen-uit-de-mouwen-stekers en doorpakkers. Mensen die ervan dromen om met hun talent de wereld mooier te maken. Die echt hart hebben voor duurzaamheid en verandering. En hun talent voluit willen ontwikkelen en benutten.

Zo kunnen wij samen ónze droom waarmaken: ervoor zorgen dat iedereen in Nederland sneller lokale en duurzame energie krijgt. Ben jij een durf te doener? En wil je met ons samen doorpakken in lokale energie? Dan leren we je graag kennen. 

Je komt bij Ennatuurlijk in een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

 

Ontdek onze vacatures

Tekst

Later als ik groot ben…

Ieder kind heeft dromen. De ambitie om later iets te worden. Lees over de dromen en ambities van onze medewerkers en ontdek hoe het is om bij Ennatuurlijk te werken.

Bekijk alle interviews

Media
Tekst

Onze 7 leidende principes:

waar we voor staan en waar we voor gaan

Bij Ennatuurlijk werken we met 7 principes die ons helpen om onze doelen te bereiken. Elke dag werken we vanuit deze principes aan ons belangrijkste doel: ervoor zorgen dat iedereen in Nederland sneller lokale en duurzame energie krijgt.

  1. Zet de aarde op 1: We hebben maar één aarde en daarom staat deze bij ons op één. In elk gesprek. In elk advies. In elke beslissing. Zo brengen we een schonere aarde elke dag weer een stapje dichterbij.
  2. Heb het lef om te beginnen: Wij geloven in beginnen. In de kracht van initiatief nemen. We laten zien wat mogelijk is door voorop te gaan. Door durf te tonen. Door risico’s te nemen. Zo pakken we door in lokale energie.
  3. Verplaats je altijd in de ander: Als we ons verplaatsen in de ander, dan komen we dichterbij. Dichterbij wederzijds begrip. Dichterbij gezamenlijke oplossingen. Zo bouwen we aan goede, langdurige relaties.
  4. Benut elkaars talent: Zoek de samenwerking op. Geef elkaar de ruimte en benut elkaars talenten. Moedig aan. Bewonder. Geef elkaar vertrouwen in eigen kunnen. Zo tellen al onze talenten niet op, maar vermenigvuldigen ze zich.
  5. Zeg het zoals het is: Spreek je open en eerlijk uit. Wees aanspreekbaar op je handelen. Ook als het om veiligheid gaat. We werken veilig of we werken niet. Zo zijn zaken direct duidelijk en helder.
  6. Leg je eigen weg: Wees trots op wie je bent. In al je kleuren. Je ambities. Je talenten. Je bent bewust van wat bij je past en wat je wilt. Zo bewandel je je eigen pad en sta je volledig in je kracht.
  7. Zie en verzilver kansen: Kansen zijn overal. Je moet ze zien. Met een optimistische blik ontdek je ze sneller. Zo laten we geen enkele kans voorbijgaan.
Tekst

Er is er een jarig en die wordt… 

Bij elk jaar dat je ouder wordt in je werk, heb je jezelf weer een stukje ontwikkeld. In onze serie "Er is er een jarig en die wordt..." horen we de verhalen van onze collega's. Hoe vinden zij het om bij Ennatuurlijk te werken en hoe hebben zij zich ontwikkeld.

Bekijk alle interviews van onze collega’s

Tekst

Wat bieden wij je?
 

Eerste kolom

Persoonlijke ontwikkeling
& doorgroeimogelijkheden

Persoonlijke ontwikkeling
Tweede kolom

Royaal aantal vakantiedagen

Royaal aantal vakantiedagen
Derde kolom

Hybride werken
 

Hybride werken
Vierde kolom

Goed salaris, jaarlijkse bonus en goed pensioen

Goed salaris
Eerste kolom

Korting op zorgverzekering

Zorgeverzekering
Tweede kolom

1e klas reizen en/of kilometervergoeding

1ste klas reizen
Derde kolom

Gratis sporten of verrekening gym

Gratis sporten

 

Vierde kolom

Ergonomische thuiswerkplek 

Ergonomische thuiswerkplek

 

Tekst

Worldclass Workplace

Ennatuurlijk is, net als in 2021, door Effectory onderscheiden als Worldclass Workplace 2022/2023 en daar zijn we trots op! 

Lees hier verder

Media
Label
Tekst
Media
Media
Tekst

Ga voor een uitdagende stage bij Ennatuurlijk

We bieden graag uitdagende stageplekken voor studenten die zin hebben om hun steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Wil jij dat ook? Misschien hebben we wel een passende stage voor jou.

Bekijk onze stageplekken