Werken bij Ennatuurlijk

Kom jij mee doorpakken in lokale energie?

Tekst

Ennatuurlijk helpt met het verduurzamen van Nederland. We koppelen buurten aan lokale bronnen voor comfortabele verwarming en verkoeling. Elke dag werken we met ongeveer 200 collega's aan lokale oplossingen die het verschil maken in de landelijke overgang naar duurzame warmte. En zo willen we ook met vertrouwen, speciaal op jou gerichte kansen en openheid het verschil maken in jouw carrière. Denk je dat jij en Ennatuurlijk een goede match vormen? Dan horen we graag van je. Meer weten over werken bij Ennatuurlijk? Bekijk dan de video.

Media
Tekst

Vacatures

Wil jij samen met 200 andere collega's Nederland helpen  verduurzamen. Dan maken wij graag kennis met je. Als je reageert, doen wij dat ook en wel binnen een week. Onze vacatures hebben dus geen vaste sluitingsdatum.

Bekijk de vacatures

Zet een vacature-alert aan

Staat er geen geschikte vacature voor je bij? Maak dan een vacature-alert aan en ontvang een e-mail zodra er een nieuwe vacature is. 

Ja, stuur mij een vacature-alert 

Tekst

Werken bij Ennatuurlijk

Werken bij Ennatuurlijk vraagt een hoge mate van verantwoordelijkheid, een laagdrempelige en toegankelijke houding, informele en razendsnelle communicatie en uiteraard een hart voor duurzaamheid. Met andere woorden: ondernemend, open, samen en duurzaam. Niet voor niets zijn dat onze kernwaarden. Zo werken we met onze klanten, leveranciers en ook met jou. 

Ennatuurlijk is een werkgever van wereldklasse.

Linker kolom

Dat zeggen wij niet zelf. Dat zeggen onze medewerkers. We kregen het World-class Workplace-label. Dat is Nederlands grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Bedrijven kunnen het keurmerk alleen verdienen als ze een goede beoordeling krijgen van hun eigen medewerkers. Ennatuurlijk behaalde een employer Net Promotor Score (eNPS) van 51: dat is ver boven het landelijk gemiddelde. 55% van de medewerkers waardeert Ennatuurlijk met een 9 of hoger. Wat zijn we daar trots op!

Rechter kolom

Ennatuurlijk is World-class Workplace

Linker kolom

Hoofdkantoor Eindhoven

Ons hoofdkantoor is te vinden op Strijp-T in Eindhoven. Een bijzondere werkplek in een bruisend gedeelte van Eindhoven. Ons kantoor bevindt zich vlak bij station Strijp-S en heeft ook een eigen parkeerterrein voor de deur. Klik hier voor een routebeschrijving.

Bij Ennatuurlijk hechten we uiteraard veel waarde aan een energiezuinig pand. Wij gebruik onze eigen warmte en groene stroom. Maar onze werkplek is bijzonder om meer redenen. Bijvoorbeeld door de knalrode, asymmetrische brainstormhoek. De koffiebekertjes van gerecycled plantmateriaal. En door de deuren van onze vergaderruimtes, waarop je informatie vindt over knappe koppen die belangrijk zijn geweest voor de energie van vandaag.

Rechter kolom

Kijkje nemen?

Benieuwd hoe ons kantoor er uit ziet? Loop dan met ons mee door ons kantoor op Strijp-T.

Tekst

Ook de geschiedenis maakt ons pand bijzonder. Wist je dat Philips er de cd uitvond? Wij bieden een pand met zo’n mooie geschiedenis graag een tweede leven waarin innovatie nog steeds de boventoon voert.