Werken bij Ennatuurlijk

word durf te doener

 

Durf te dromen. Durf te doen.

Wij geloven in de kracht van durven en doen. Omdat het zaken in beweging zet en het ons verder brengt. Omdat soms iemand moet laten zien dat het kan, zodat anderen kunnen volgen. Daarom zoekt Ennatuurlijk durf te doeners. In-beweging-brengers, handen-uit-de-mouwen-stekers en doorpakkers. Mensen die ervan dromen om met hun talent de wereld mooier te maken. Die echt hart hebben voor duurzaamheid en verandering. En hun talent voluit willen ontwikkelen en benutten.

Zo kunnen wij samen ónze droom waarmaken: ervoor zorgen dat iedereen in Nederland sneller lokale en duurzame energie krijgt. Ben jij een durf te doener?

En wil je met ons samen doorpakken in lokale energie? Dan leren we je graag kennen.

Ontdek onze vacatures

 

Linker kolom

Later als ik groot ben…

Ieder kind heeft dromen. De ambitie om later iets te worden. Lees over de dromen en ambities van onze medewerkers en ontdek hoe het is om bij Ennatuurlijk te werken.

Bekijk alle interviews

Rechter kolom
employee
Tekst

Onze 7 leidende principes:

waar we voor staan en waar we voor gaan

Bij Ennatuurlijk werken we met 7 principes die ons helpen om onze doelen te bereiken. Elke dag werken we vanuit deze principes aan ons belangrijkste doel: ervoor zorgen dat iedereen in Nederland sneller lokale en duurzame energie krijgt.

  1. Zet de aarde op 1: We hebben maar één aarde en daarom staat deze bij ons op één. In elk gesprek. In elk advies. In elke beslissing. Zo brengen we een schonere aarde elke dag weer een stapje dichterbij.
  2. Heb het lef om te beginnen: Wij geloven in beginnen. In de kracht van initiatief nemen. We laten zien wat mogelijk is door voorop te gaan. Door durf te tonen. Door risico’s te nemen. Zo pakken we door in lokale energie.
  3. Verplaats je altijd in de ander: Als we ons verplaatsen in de ander, dan komen we dichterbij. Dichterbij wederzijds begrip. Dichterbij gezamenlijke oplossingen. Zo bouwen we aan goede, langdurige relaties.
  4. Benut elkaars talent: Zoek de samenwerking op. Geef elkaar de ruimte en benut elkaars talenten. Moedig aan. Bewonder. Geef elkaar vertrouwen in eigen kunnen. Zo tellen al onze talenten niet op, maar vermenigvuldigen ze zich.
  5. Zeg het zoals het is: Spreek je open en eerlijk uit. Wees aanspreekbaar op je handelen. Ook als het om veiligheid gaat. We werken veilig of we werken niet. Zo zijn zaken direct duidelijk en helder.
  6. Leg je eigen weg: Wees trots op wie je bent. In al je kleuren. Je ambities. Je talenten. Je bent bewust van wat bij je past en wat je wilt. Zo bewandel je je eigen pad en sta je volledig in je kracht.
  7. Zie en verzilver kansen: Kansen zijn overal. Je moet ze zien. Met een optimistische blik ontdek je ze sneller. Zo laten we geen enkele kans voorbijgaan.

Er is er een jarig en die wordt…

Linker kolom

Bij elk jaar dat je ouder wordt in je werk, heb je jezelf weer een stukje ontwikkeld. In onze serie "Er is er een jarig en die wordt..." horen we de verhalen van onze collega's. Hoe vinden zij het om bij Ennatuurlijk te werken en hoe hebben zij zich ontwikkeld.

Bekijk alle interviews van onze collega’s

Rechter kolom
Tekst

Wat bieden wij je?

doorgroeien bij Ennatuurlijk

Doorgroeimogelijkheden

royaal aantal vakantiedagen.svg

Royaal aantal vakantiedagen

Hybride werken

Hybride werken

Thuiswerkplek

Ergonomische thuiswerkplek

Salaris

Goed salaris, jaarlijkse bonus en goed pensioen

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

korting op zorgverzekering

Korting op zorgverzekering

1e klas reizen ns

1e klas reizen

kilometervergoeding

Kilometervergoeding

gratis sportem

Gratis sporten of verrekening gym

Linker kolom

Wij zoeken durf te doeners voor deze functies:

Bekijk de vacatures

Rechter kolom

Zet onze vacature alert aan en mis geen enkele vacature

Naar de vacature alert

Tekst

Ga voor een uitdagende stage bij Ennatuurlijk

We bieden graag uitdagende stageplekken voor studenten die zin hebben om hun steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Wil jij dat ook? Misschien hebben we wel een passende stage voor jou.

Bekijk onze stageplekken