Stage: Meewerken aan een veilige energietransitie

Wil je je graag in de breedte ontwikkelen en praktijkervaring opdoen bij een groeiend, jong bedrijf dat vol inzet op de energietransitie? Ben jij een doorpakker die zorgt dat we deze transitie ook op een veilige manier in kunnen zetten? 

Dan zoeken wij jou!

Ennatuurlijk

Ons doel is de energietransitie in Nederland te versnellen en om te groeien. We sluiten het liefst zoveel mogelijk woningen en gebouwen aan op onze warmtenetten en zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe netten. Daarom zijn we volop in beweging en hiervoor hebben we de hulp van studenten hard nodig.

Met je stage bij Ennatuurlijk lever je dus een belangrijke bijdrage aan de transitie naar schone en duurzamere energie in Nederland!

Je komt bij Ennatuurlijk in een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Jouw stage bij HSE

De afdeling is breed verantwoordelijk voor veiligheid binnen Ennatuurlijk. Er wordt veel samenwerkt met collega’s op kantoor, bij projecten en bij de verschillende centrales in Nederland. Veiligheid is de belangrijkste voorwaarde om het werk uit te voeren.
In jouw stageperiode ben jij een onderdeel van de HSE-afdeling. Jouw begeleider neemt je mee naar verschillende overleggen en maken jullie ook meerdere rondgangen bij de locaties in heel Nederland.

Tijdens je stage is er de mogelijkheid tot het uitvoeren van diverse opdrachten. Hierbij kan je denken aan:

  • Meewerken aan lopende projecten;
  • Updaten van crisisplannen;
  • Het opstellen van systemen en instructies voor het werken met gevaarlijke stoffen;
  • Het maken van een poortinstructie voor een locatie.

Maar natuurlijk zijn eigen voorstellen/opdrachten ook welkom.

Wie zoeken we:
 

  • Een ambitieuze HBO student(e) uit het 3e of 4e jaar van de studie Integrale Veiligheidskunde die opzoek is naar een leerzame en uitdagende stage. Dit kan zowel een meewerkstage als een afstudeerstage zijn.
  • Jij bent leergierig, communicatief vaardig en werkt graag samen. Je kan ook prima zelfstandig aan de slag, maar er is uiteraard voldoende begeleiding beschikbaar.
  • Woon jij ver weg? Geen probleem, een combinatie tussen thuiswerken en werken op kantoor is mogelijk.

Wil jij je inzetten voor een veilige energietransitie? Solliciteer dan nu voor een stage bij Ennatuurlijk!

Je kunt ook direct contact opnemen met Dennis van Rooijen, Manager HSE. Bel of app hem op 0627165159 of dennis.van.rooijen@ennatuurlijk.nl en stel direct je vragen.