Ervaren Project engineer warmte

We zijn op zoek naar
Jou?

Ben jij een expert op het gebied van warmte en vind je het leuk om deze kennis in te zetten voor projecten met klantaansluitingen, ondergrondse infra, opwekinstallaties, nieuwe bronnen en innovatieve concepten? Weet jij wat nodig is voor een goed ontwerp en kan je je collega’s hierin coachen? En wil jij samen met ons Nederland verder verduurzamen?

Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Jouw verantwoordelijkheid

Ennatuurlijk groeit! We nemen onze verantwoordelijkheid in de verduurzaming van Nederland, door zoveel mogelijk woningen en gebouwen aan te sluiten op onze warmtenetten en het ontwikkelen van nieuwe netten. 

Onze Engineers zijn het technische geweten van Ennatuurlijk, maar weten ook dat budget en planning belangrijk zijn. Ze bijten zich vast in complexe technische vraagstukken, zoals: hoe kunnen we bestaande woningen op warmte aansluiten zodat ze van het gas af kunnen, zonder overlast voor de bewoners? Waar halen we duurzame warmte vandaan en hoe koppelen we LT bronnen aan HT netten? 

Het leuke van Ennatuurlijk is dat je op verschillende vlakken inzetbaar bent. We combineren projectenwerk met werken en meedenken aan technische innovaties. Jij krijgt de vrijheid om kansen te pakken die passen bij jouw kwaliteiten!

 

Jouw werkdag

Binnen Ennatuurlijk zijn gelukkig maar weinig dagen hetzelfde. Dit zou er één kunnen zijn.

Woensdagochtend. Je start de dag met een overleg met je collega Assetmanager over een mogelijke uitbreiding van de  opwekinstallaties voor in Maastricht. Met het groeiende aantal klanten lijkt het erop dat de huidige capaciteit binnen twee jaar niet meer toereikend zal zijn. Samen brainstormen jullie over mogelijk opties.

Na dit overleg ga je in gesprek met een grote aannemer. We gaan investeren in een duurzaam warmtenet midden in het centrum van Leeuwarden. Een supergaaf project! Je hebt voorgesteld om te experimenteren met een nieuwe contractvorm. Hiermee wil je de kennis van de aannemer beter benutten en hem de vrijheid geven om zelf te bepalen hoe het werk zo slim mogelijk uitgevoerd kan worden. Het gesprek verloopt goed en je bent tevreden met de stap die gezet is in de samenwerking met zo’n belangrijke partner!

Tijdens de pauze ga je een rondje lopen met je collega's. Lekker uitwaaien op het inspirerende terrein van Strijp-S, langs leuke restaurantjes die verstopt zijn in de vroegere fabrieken van Philips. Als je terugkomt van de wandeling pak je nog een lekkere kop duurzame koffie en neem je de tijd om wat uit te werken voor een koude oplossing waar je mee bezig bent. Steeds meer kantoorpanden vragen naast collectieve warmte ook koude. Hoe gaan we als Ennatuurlijk aan deze vraag voldoen?

Aan het eind van de dag heb je nog een afspraak voor het plaatsen van buffervaten bij de bestaande biomassacentrale in Eindhoven. Hiermee kunnen we pieken opvangen en hoeven we minder bij te stoken met hulpketels. Dit verhoogt de duurzaamheid van ons net.

De tijd vliegt voorbij! Voordat je afsluit, check je nog snel waar je morgenochtend moet zijn. Je hebt je namelijk ingeschreven voor de maandelijkse workshop. Dit keer is dat ‘Alles onder controle’. Dat komt je later deze week bij een belangrijke meeting goed van pas!

Jij krijgt
Veel!

  • Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken zoals Iphone en een laptop zijn bij ons prima geregeld.
  • Mogelijkheid om thuis te werken.
  • We geven je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien.
  • Een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Hoe leren we elkaar kennen?
Bij Ennatuurlijk gaat het er niet alleen om dat wij jou leren kennen. We vinden het ook belangrijk dat jij ons goed kent. Daarom vinden er in het sollicitatieproces twee gesprekken plaats. Ook een rondleiding en een praktijkgerichte casus kunnen deel uitmaken van het proces. Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Ennatuurlijk? Ga naar onze website www.Ennatuurlijk.nl voor onder andere testimonials van je toekomstige collega’s!

 

Heb je nog vragen?

  • Heb je vragen over het sollicitatieproces? Stuur dan een WhatsApp of bel naar Jill Biolek (senior HR-adviseur) op 06-11 38 50 17.
  • Je kan ook contact opnemen met Atse Meerman (Manager Engineering), via 06-42752791

Als je reageert, doen wij dat ook en wel binnen een week. Behalve als het om acquisitie gaat, want daarin zijn we niet geïnteresseerd.

 

Op jouw lijf geschreven?

Stuur ons je cv en motivatie

Solliciteer