(Junior) Project Engineer

Wil jij als (Junior) Project Engineer samen met ons Nederland verduurzamen door nieuwe klanten aan te sluiten op het meest duurzame warmtenet van Nederland? Ben je communicatief vaardig, zelfstandig en leergierig? Heb je een afgeronde HBO- of WO-opleiding en heb je interesse in techniek?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ennatuurlijk

Aangenaam! Wij zijn Ennatuurlijk. Doorpakkers in lokale energie. Een club van bijna 200 gedreven professionals die de energietransitie willen versnellen door onze warmtenetten en koude oplossingen continu te verduurzamen. En door onze -potentiële- klanten fan te willen maken van onze producten en diensten.

We zijn een organisatie die stappen wil maken, die wil leren, zich blijft ontwikkelen en die vol bruisend enthousiasme zit. We hebben altijd plannen, zien overal wat we beter kunnen en moeten doen. We zijn opportunisten met een missie.

Je komt bij Ennatuurlijk in een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.


Jouw verantwoordelijkheid
Onze Engineers zijn het technische geweten van Ennatuurlijk, maar weten ook dat budget en planning belangrijk zijn. Ze bijten zich als projectleider van de ontwerpfase samen met adviesbureaus, leveranciers en de aannemerij vast in complexe technische vraagstukken, zoals: hoe kunnen we bestaande woningen op warmte aansluiten, zodat ze van het gas af kunnen, zonder overlast voor de bewoners? Waar halen we duurzame warmte vandaan en hoe koppelen we LT bronnen aan HT netten? Je voert de regie in het ontwerp van aansluitingen op het bestaande hoge temperatuurnet, de plaatsing van warmteonderstations en het inpandig leidingwerk aan de klantzijde.

Het leuke van Ennatuurlijk is dat je op verschillende vlakken inzetbaar bent. We combineren projectenwerk met werken en meedenken aan technische innovaties. Jij krijgt de vrijheid om kansen te pakken die passen bij jouw kwaliteiten!


Jouw werkdag

Binnen Ennatuurlijk zijn maar weinig dagen hetzelfde. Dit zou er één kunnen zijn.

Woensdagochtend. Je start de dag met een overleg met je collega engineer uit Noord-Brabant over de optie om met een lange gestuurde boring onder het spoor door de andere kant van het centrum te ontsluiten. Samen brainstormen jullie over mogelijk opties.

Na dit overleg ga je in gesprek met een grote aannemer. We willen in Brabant twee wijken gasloos maken. Een supergaaf project! Je hebt voorgesteld om te experimenteren met een nieuwe contractvorm. Hiermee wil je de kennis van de aannemer beter benutten en hem de vrijheid geven om zelf te bepalen hoe het werk zo slim mogelijk uitgevoerd kan worden. Het gesprek verloopt goed en je bent tevreden met de stap die gezet is in de samenwerking met zo’n belangrijke partner!

Tijdens de pauze ga je een rondje lopen met je collega's. Nu we steeds meer thuis werken gebruik je de dagen dat je op het kantoor bent om goed bij te praten met je collega’s van Assetmanagement en Commercie waarmee je die dag hebt afgesproken om samen te werken.

In de middag ga je samen met de projectmanager de eisen voor een nieuw softwarepakket uitwerken waarvoor je gepleit hebt bij je leidinggevende om het werk efficiënter te maken. Goed idee! En helemaal leuk dat je dit zelf op mag pakken samen met de collega’s van IT.

De tijd vliegt voorbij! Voordat je afsluit, check je nog snel waar je morgenochtend moet zijn. Je hebt je namelijk ingeschreven voor de maandelijkse workshop. Dit keer is dat ‘Alles onder controle’. Dat komt je later deze week bij een belangrijke meeting goed van pas!

Wie zoeken we?

Een professional met een afgeronde HBO of WO opleiding die interesse heeft in techniek. Heb je een andere opleiding afgerond, dan nodigen we je toch uit om te solliciteren.

Verder ben je:

• Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, in de Nederlandse taal;

• Zelfstandig en leergierig, je blijft altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied;

• Basiskennis van (energie)techniek.

Jij krijgt

Veel!

 • Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken, zoals een NS Business Card, iPhone en een laptop zijn bij ons prima geregeld;
 • Omdat we Hybride werken bepaal jij zelf wanneer en waar je werkt. We zien je graag op kantoor, maar natuurlijk kan je ook thuiswerken. Wij faciliteren een mooie en ergonomisch verantwoorde Thuiswerkplek;
 • De functie is ingeschaald in salarisschaal K van ons functiehuis en kent een salarisrange van € 3.467 tot € 4.955 bruto fulltime per maand. Er is doorgroei mogelijk naar een medior rol, salarisschaal L, tot maximaal € 5.391 bruto fulltime per maand;
 • Je ontvangt een bonusregeling van maximaal 10% van het jaarsalaris;
 • We kennen per jaar 31,5 vakantiedagen (bij fulltime werken) toe;
 • Een uitstekende pensioenvoorziening, via ABP;
 • Om je fit te houden mag je voor, tijdens, of na een dag hard werken gratis sporten bij Eindhovengym! Een hippe gym bij ons beneden in het pand in Eindhoven. Mocht dit niet bij jou om de hoek zijn, mag je in plaats hiervan de factuur van je eigen gym fiscaal vriendelijk laten verrekenen.
 • Daarnaast geven we je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien!

Hoe leren we elkaar kennen?

Bij Ennatuurlijk gaat het er niet alleen om dat wij jou leren kennen. We vinden het ook belangrijk dat jij ons goed kent. Daarom vinden er in het sollicitatieproces twee gesprekken plaats. Ook een rondleiding, een praktijkgerichte casus en een assessment kunnen deel uitmaken van het proces. Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Ennatuurlijk? Ga naar onze website www.Ennatuurlijk.nl voor onder andere testimonials van je toekomstige collega’s!

Direct vragen stellen en solliciteren

 • Solliciteer direct via de button ‘solliciteren’ op onze website
 • Heb je vragen over het sollicitatieproces? Stuur dan een WhatsApp of bel naar Jill Biolek (HR adviseur) op 06-11 38 50 17.
 • Je kunt ook contact opnemen met Martijn van Vlijmen (Manager Engineering) als je inhoudelijke vragen hebt over de functie, via 06- 11 42 61 58.
 • Als je reageert, doen wij dat ook en wel binnen een week. Behalve als het om acquisitie gaat, want daarin zijn we niet geïnteresseerd.

We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Op jouw lijf geschreven?

Stuur ons je cv en motivatie

Solliciteer