Over de functie

Wil jij als Opwek Engineer samen met ons Nederland verduurzamen? Haal je er energie uit om je collega’s te coachen op de projecten binnen jouw regio en weet jij wat nodig is om een uitkoppeling van restwarmte, een biomassacentrale, industriële warmtepompinstallatie of een boosterpomp succesvol door de markt te laten ontwerpen en realiseren? Heb jij overzicht op meerdere projecten tegelijk?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Onze Engineers zijn het technisch geweten van Ennatuurlijk, maar weten ook dat budget en planning belangrijk zijn. Ze bijten zich samen met adviesbureau’s, leveranciers en aannemers vast in complexe technische vraagstukken, zoals: hoe kunnen we bestaande woningen op warmte aansluiten zodat ze van het gas af kunnen zonder overlast voor de bewoners? Waar halen we duurzame warmte vandaan en hoe koppelen we LT bronnen aan HT netten? De engineer zorgt dat het concept van de installatie klopt en vervolgens dat onze partners de details uitwerken.

Het leuke van Ennatuurlijk is dat je op verschillende vlakken inzetbaar bent. We combineren projecten met meedenken aan technische innovaties. Je krijgt de vrijheid om kansen te pakken die passen bij jouw kwaliteiten!

Dit vind je leuk om te doen:

 • Je komt met (nieuwe) concepten voor duurzame warmte;
 • Je bewaakt de (technische) kwaliteit van het project;
 • Jij zorgt voor een accurate begroting en risico-inventarisatie en bewaak je de kosten;
 • Jij controleert het ontwerp kritisch en blijf je anderen uitdagen het beste eruit te halen.

Wat we vragen

Een professional met een afgeronde HBO opleiding in de richting van proces techniek of energietechniek, met minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Verder ben je:

 • Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, in de Nederlandse taal;
 • Zelfstandig en leergierig, je blijft altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.
 • Blij met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

En heb je:

 • Kennis van opwek installaties WKO’s en warmtepompen;
 • Basiskennis van energietechniek.
   

Wat we bieden

Met duurzame relaties kun je samen bouwen aan een duurzame toekomst. Wij geven je daarom graag wat je verdient.

 • Goede arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken zoals een NS Business Card, een iPhone, een laptop en de mogelijkheid om thuis te werken inclusief een volledig ingerichte thuiswerkplek;
 • De functie is ingeschaald in salarisschaal 6 van ons functiehuis en kent een salarisrange van € 4.485 tot € 6.578 bruto fulltime per maand. Het is mogelijk om door te groeien naar een senior rol, salarisschaal 7, tot maximaal € 7.000 bruto fulltime per maand;
 • Je ontvangt een bonusregeling van maximaal 10% van het jaarsalaris;
 • 31,5 vakantiedagen (bij fulltime werken);
 • Een uitstekende pensioenvoorziening, via ABP;
 • Gratis toegang tijdens of na een dag hard werken bij Eindhovengym beneden in ons pand. Zo blijf je lekker fit! Mocht dit niet bij jou om de hoek zijn, dan mag je de factuur van je eigen gym fiscaal vriendelijk laten verrekenen.
Je ontwikkeling

Jouw ontwikkeling

De wereld verandert voortdurend, wat betekent dat er steeds nieuwe uitdagingen en kansen zijn. Je groeipad staat niet vast, maar werk zelf actief aan je ontwikkeling en loopbaan en neem je eigen verantwoordelijkheid en regie. Dit kan je doen door individuele studies en trainingen te volgen, gebruik te maken van het online leerplatform ENN-Vooruit! voor het volgen van online trainingen en cursussen en/of door deel te nemen aan workshops, trainingen of inspiratiesessies die zeer regelmatig worden georganiseerd.

Sollicitatieproces

Mail

Je verstuurt je cv en motivatiebrief. Als wij een match zien nodigen we je uit

Eerste gesprek

Kennismakingsgesprek om te kijken of het van beide kanten klikt

assesment

Tweede gesprek met eventueel een casus en/of assessment

contractvoorstel

We doen je een contractvoorstel. Bij het tekenen van het contract vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag

welkom

Een warm welkom bij Ennatuurlijk! We zorgen voor een goede en fijne inwerkperiode zodat je lekker aan de slag kunt.